lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mun eka veivi

Fb:n ompeluryhmässä on perjantai-iltaisin veivaus. Tehtävä annetaan etukäteen kuluvalla viikolla ja perjantaina se toteutetaan klo 21-23 ja valmis tuotos kuvataan ja laitetaan kaikille nähtäväksi.

Me ollaan usein perjantaisin asuntovaunulla tai muuten vaan menossa, enkä ole päässyt aikaisemmin osallistumaan ko.aikaan ompeluihin.

Tämän viikon veivauksen aihe oli -Ompele kantaaottavasti!

Tässä suuttujan kannanotto.

Kaavana jumpsuit uusimmasta Burdasta (1/14) koossa 104. Lyhensin hihat ja lahkeet ja tein shortsihaalarin tulevaa kesää silmälläpitäen. Hupunkin tein omalla kaavalla vuoritettuna. Pikkupiltin silityskalvoilla syntyi rintaan teksti: -nälkä, jano, pissahätä.Hupun vuori on kangaskorista löytynyt jämäpala mintun vihreätä raitatrikoota ja vetoketju löytyi kirpputorilta ja vieläpä samassa vihreän sävyssä.

Tästä tuli todella sopivan kokoinen, kun jätin saumanvarat leikkaamatta. Niska-haaramitta ei olisi voinut olla yhtään lyhyempi! Suuttuja on tasan viikon päästä 2,5-vuotias ja ollaan siirrytty käyttämään kokoa 98/104. Tämä oli helppo ja kiva jumppiskaava ja tulee varmasti käytettyä jatkossakin.


Tässä vielä kooste; ILMEET. Hahhaa, keneltä lie perinyt kuvauksellisuutensa!

2 kommenttia:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)