torstai 22. elokuuta 2013

Valjastetaan se!

Suuttuja nimittäin.
Se ei jaksa istua rattaissa. Se haluaa kävellä. Se ei halua pitää kädestä kiinni. Se ei usko äitiä. Se juoksee kovaa.
...ja me olemme lähdössä matkalle, joka sisältää lentokenttiä, ihmisvilinää, vilkkaasti liikennöityjä katuja ja kapeita jalkakäytäviä. Ei hyvä yhdistelmä.

Ensin katselin netin tarjontaa; google sai tehdä etsinnät hakusanoilla turvareppu ja valjasreppu. Löytyi nettikauppa ja sieltä tosi tosi kivoja apinoita, koiranpentuja ja skiphoppia...hintaan 25 euroa. Ähh. Ja toimituksessakin kestää aikansa. Plan B. Ota pehmolelu ja tee itse ko. reppu. Niiiiiin, mikä pehmolelu?? Paristokäyttöinen haukkuva koira vai vauvanukke? Eeee. Ja sitten ostamaan Eurokankaasta ne valjaat/hakaset. Ja sitten mittaamaan ja ompelemaan. Aikaa on viikko. Nouuuuu!

Mutta, tattadaa! Eilinen kirppisreissu tuotti tuloksen. Ihkaoikea valjasreppu, suloinen koiranpentu vieläpä ja hintaan 7,50€! Kiiitooos! Sitten on se MUTTA. Se on suloisen vaaleanpunainen. Ehkä muistatte sen taannoisen keskustelun suuttujan vaippashortseista? Jos ette, se löytyy täältä Klik.
Ei se sanonut mitään, mutta ilme oli sellainen hämmästyneen epäuskoinen.No, nyt on näin. Suuttuja saa kulkea ympäriinsä vaaleanpunainen reppu selässään koko lomaviikon. Sitäpaitsi se tykkää siitä itse. 


2 kommenttia:

  1. Meillä oli myös aluksi hetken valjaat käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on onneksi nykyään niin söpöjä ja mukavia, että lapsi pitää niitä mielellään. Ja jos ne ehkäisee tapaturmilta niin aina parempi. Halpa henkivakuutus!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)