maanantai 10. helmikuuta 2014

Kevät & koti

Lastenhuone kaipasi pimeän alkutalven jälkeen kevennystä ja raikastusta. Mökiltä kotiin pelastettu kirjoituspöytä turkoosilla maalilla höystettynä antoi kimmokkeen uuteen värimaailmaan. Ostin siis turkoosit koristetyynyt ja torkkupeiton, heivasin tummasävyisen maton pois ja johan tuli keväinen look!

Kunhan Jäpälän karvanvaihtoprosessi on ohi, niin laitetaan joku pirteä matto vielä lattialle. Haaveissa olisi TÄMÄ reippaan raikas raitamatto! Eikö kävisikin kivasti tähän huoneeseen?

Hönes viihtyy sivustavedettävän alla :)

Tämä kirjoituspöytä ja tuoli tulivat mökiltä kotiin tulevan ekaluokkalaisen läksyjenteko paikaksi. Ne ovat edelleen alkuperäisissä maaleissa ja -kunnossa, tämä on ihastuttava parivaljakko! Molemmat oikeasti kaipaisi ruuveja, liimaa ja maalia mutta, minä pidän näistä juuri tällaisina, vähän rönttösinä ja ajan patinoimina.Keittiöön vaihdoin valoa päästävämmät verhot ja pari valkoista istuintyynyä puusohvaa raikastamaan. (Milloinkohan osaan päättää minkä väriseksi tämä sohva maalataan?)
Minä rakastan näitä vanhoja lasitölkkejä! Nämä kaksi löytyivät reilu viikko sitten kirpputorilta, ja tölkkejä onkin kertynyt olohuoneen ikkunalaudalle jo 7 kappaletta! Viisi on karhulasin keittiötölkkejä, yksi ilvestölkki ja yksi iso turkoosi apilatölkki, osaan on kannet, osa saa olla ilman.


Hedelmät pääsivät kauniisti näkysälle metalliseen "häkkiin" keittiön pöydälle.


Meidän makuuhuone taas sai seinään Ferm Living:in mini drops -tarrat! Kuinka eri ilme tulikaan heti! Päiväpeiton ja bling-bling koristetyynyt tilasin H&M homesta. Vähän muutakin kuin pelkkää valkoista...Väri se on harmaakin, hehhee.


Isähenkilön rakas vanha nalle on nostettu turvaan pieniltä leikkijöiltä.
Seuraavaksi pitäisi päivittää olohuone ja parveke kevätkuosiin. Tulisipa äkkiä kevät ja kesä!


2 kommenttia:

  1. ompas kivan näköistä ja moni pienikin asia saa näyttämääm uudelta ja mukavalta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eniten varmaan yleisvaikutelmaan vaikuttaa se, että karsii tavaraa ja keksii niille omat paikat kaappien ja lipastojen sisälle, pois näkyvistä :)

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)