keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kinkku leksiineissä

Leksiinit on tyttären parin vuoden takainen vastine sanalle leggings. Tein Ottobren lasten Segment-kaavan pohjalta itselleni Eurokankaan palalaarista bongatusta farkkujerseystä legginssit koossa 170. Ja eh, jouduin lyhentämään lahkeita. Kavensin niitä myös polvesta nilkkaan aavistuksen ja laitoin vyötärölle resorikujan kuminauhalle.

Nämä on kyllä oikein kivat, kinkunverhoilu -pöksyt, lyhyille ja paksuille jaloilleni. Ei ehkä imartelevimmat ikinä, muttei myöskään paksunna entisestään. 


Härreguud, miten vaikeaa on kuvata housuja itsensä päällä ilman kunnollista lattiaan asti tulevaa peiliä! Sellainen on kyllä muutenkin hankintalistalla, kunhan saan isähenkilön jallitettua Ikeaan joku kaunis ilta.

Lahkeensuut on käännetty ja ommelltu päältä kaksoisneulalla.


Vyötärön tein kaavasta poiketen mustasta resorista ja sisään jää kuja kiristyskuminauhalle.Kangas on mukavasti joustavaa, mutta silti napakkaa trikoota. Taidankin jo tietää mitä ompelen loppupalasta!

6 kommenttia:

 1. Noihin tulee himo....näyttää hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, näihin tulee himo, nyt jo katsastelen kangaskoria, että minkä seuraavaksi pilkon leggareihini :D

   Poista
 2. Aivan mahtavat! Harmi ettei tuo kaava taida passata tällaiselle 170 cm pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei, kokeile?! Ne oli oikeasti melko suuren kokoiset tuossa 170 koossa, ja lahkeet oli minulle, alle 160-senttiselle, aiiiiivan liian pitkät ja joudun niitä lyhentämään.

   Poista
 3. noihan on hyvät, oot näppärä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näihin ei kyllä oikeesti tarvitse olla edes näppärä :D Oli nimittäin ehkä maailman helpoimmat tehdä, kaksi kappaletta ja koneella kasaan, hups!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)