tiistai 18. lokakuuta 2016

Ei hyvästi, vaan näkemiin

Me vietettiin haikea viikonloppu mökillä. 
Haikea siksi, että se oli tämän vuoden viimeinen mökkiviikonloppu. 
 
Keräsin kaikki mökin tekstiilit kotiin pesuun, vain muutamat täkit ja sisätyynyt jätettiin mökille, mutta nekin pakattiin niin, etteivät "vierailijat" eli hiiret pääse niihin käsiksi.
 
Meillä on siis pyykkikone hurissut joka ilta sunnuntaista saakka, 
tänäänkin olen nostellut kolme koneellista kuivumaan. Melkoinen urakka nyt, mutta kuinka kiva onkaan keväällä taas napata puhtaat verhot, sohvanpäälliset ja petivaatteet mukaan ja suunnata mökille! 
 
Mökki oli alkuun tosi vilpoinen, mutta lämpeni nopeasti sähköpatterien ja takan ansiosta. Lattiat siellä tuppaa olemaan kuitenkin kylmät, vaikka sisäilma olisikin lämmin eli villasukkia tarvittiin. 

Lauantaina illalla virittelin savusauna -reissun jälkeen tupaan vähän tunnelmavaloja. Näitä jostain syystä aina tarttuu kaupoilta matkaan...
Lopulta ne näyttivät niin kivoilta yhdessä, että päätin pakata ne mukaan kotiin. 
Vielä en ole ripustellut niitä mihinkään, mutta pieni ideanpoikanen niiden sijoittelusta kytee jo!


 


Meillä siis hiljennytään pikkuhiljaa talveen ja vietetään viikonloput kotosalla taas puoli vuotta. 
Nyt on taas vähän enemmän aikaa keskittyä kotitönöön ja sen kunnossapitoon, ensi viikolle onkin tiedossa pihahommia ja haravointia.  


 

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivotamme siis hyvää talvea pienelle torpalle sinne kauas <3 
Olkoon talvi sille suopea. 

Keväällä me taas tullaan!
7 kommenttia:

 1. Uskon, että on ollut haikeaa jättää oma, rakas mökki talvehtimaan. Talvi tuntuu nyt pitkältä edessäpäin, mutta nopsaan se menee. Ihan varmasti.
  Meillä mies on ahertanut pihalla syystöiden parissa. Hommaa on riittänyt jokaiselle päivälle. Turhat ja villiintyneet puskat ovat saaneet kyytiä ja lehtiäkin on kärrätty kottaritolkulla tunkioon. Olen kyllä niin kiitollinen, että hän jaksaa tuolla pihalla touhuta ja pitää paikkoja kunnossa.
  Kivaa lokakuun jatkoa Sinulle, Marika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse ❤ Se on kyllä totta, talvi menee nopsaan, niinkuin päivät ja viikot tuntuvat muutenkin juoksevan vauhdilla (karkuun)!

   Ihanan reipas mies sulla :) Mun pitää myös ottaa syyslomaviikon missioksi pihan laittaminen talvikuntoon! Haravointi onkin kyllä tosi kivaa puuhaa ja tehokasta hyötyliikuntaa siinä samalla!
   Oikein superkivaa loppuviikkoa sulle ihana ❤

   Poista
 2. On se aina niin haikeaa jättää se kesä sinne mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ❤ Mutta ei auta kuin luottaa siihen, että keväällä se seisoo ryhdissään siellä meitä vastassa. Toivotaan lempeää talvea talovanhukselle ❤

   Poista
 3. Tiedän tunteen. Tämä kesä on ollut vielä entistä rankempi koska meidän mökillä on tehty kattoremppaa joten siellä vietetyt hetket ovat ihan minimissään, mä niin kärsin. Mutta ensikesänä sitten vielä paremmalla tarmolla! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mulla oli vaikka mitä suunnitelmia kesälle, mutta vain muutaman sain toteutettua, joten ne siirtyy ensi kesään. Toivottavasti silloin tulee vietettyä ahkerammin aikaa mökillä. Mutta tuleehan niitä, kesiä ja projekteja :) ❤

   Kiitos kommentistasi ja oikein ihanaa lokakuista viikkoa! :)

   Poista
 4. Meillä ei ole kesämökkiä mutta jotenkin aavistan miltä se tuntuu jättää pitkäksi aikaa oman onnensa nojaan.

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)