torstai 17. toukokuuta 2018

Elä kuin viimeistä päivää

Täällä ollaan ihan pihalla! Kotipiha on muuttunut olohuoneeksi, kun tuolien ja penkkien pehmusteet on kaivettu esille ja levitelty ympäri pihaa. Radio soi ja koirat sekä lapset leikkivät ympärillä. Aika ihanaa!

Kun lämpö ja aurinko hellii tällä tavalla, tulee sydänalaan pelko, että pian se loppuu ja se tarkoittaa sitä, että nyt on pakko nauttia 100 lasissa joka hetkestä. Kotipiha kukkii jo kauniisti kun hedelmäpuut availevat nuppujansa ja alkavat kukkimaan! Myös marjapensaissa on hurjasti kukkia, joten satoisa vuosi kenties tiedossa? 


Olen istutellut pelargonioita ja orvokkeja ruukkuihin ja ripotellut yhden sinne, toisen tänne. Lapset pelkäävät pörriäisiä, mutta minusta niiden puuhia on hauska seurata, kunhan eivät aivan iholle tule. Tein pörriäisbaarinkin, mutta se taisi houkutella enimmäkseen pelkkiä muurahaisia...no ensi keväänä liikkeelle uudella yrityksellä ja mehu-hedelmä -coctaililla! Eilen pelastin neljä pörisijää pihalle, kun raukat eksyvät avoimista ikkunoista sisälle. Pyydystän ne ikkunaa vasten juomalasin sisälle, ujutan paperin väliin ja vapautan pihalle. 


 


 Istutin kukkapenkkiin talon varjoisammalle seinustalle heinien ja rikkaruohojen joukkoon äitienpäivälahjaksi saamani alppiruusun. Voi että se on kaunis! Nyt toivon, että se viihtyy sijoillaan ja alkaa leviämään. 


 


 Kun minä vietin helteistä viikonloppua ja äitienpäivää töissä, on isähenkilö ahkeroinut täällä kotipihalla tehden terassia kesähuoneen päätyyn. Siinä puolivalmiilla terassilla olen viihtynyt tänäänkin useampaan kertaan aurinkovuoteella lojuen ja ihastellen armaan aviomiehen kädenjälkeä. Terassista tulee aivan ihana jatke kesähuoneelle! Olen jo nyt ihan fiiliksissä siitä! 

Eilen vietin tovin jos toisenkin hioen ja maalaten terassipöytää. Tulen esittelemään sen tänne teillekin pian tarinansa kanssa! 


Ihana kesä! Ollaanko teilläkin "ihan pihalla"? 
6 kommenttia:

 1. Nyt on ollut kyllä niin ihanat kelit että aaaahhhh <3
  Mulla on vielä tosi vähän kukkia laitettuna mutta josko nyt viikonloppuna laittelisi lisää, niiden kanssa tulee hulluus eikä oikein mikään määrä riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katsoin tänään aamulla ilmatieteenlaitoksen sääennustetta ja meinasin pyörtyä pöksähtää onnesta! Ne lupaa helteitä vielä yli viikon päähänkin! Niin ihanaa!

   Kesäkukkiin on helppo hullaantua :D Ja kylläpä niille saakin olla kantamassa vettä joka ilta näillä keleillä!

   Poista
 2. Ihan pihalla ollaan! Tosin siitepölyallergikkona on pikkuisen haastavaa tämä aika, mutta ei se touhuja kauheasti hidasta. Lääkkeet on kunnossa👍🏻
  Tämä viikko on mennyt Helsingissä työmatkalla. Ihana päästä kotiin illaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin kuulemma todella runsas siitepöly! Minulla ei vielä ole oireita, kun en ole puille allerginen, mutta jahka heinät alkavat pölyttää niin oi voi sitä parin kuukauden tuskaa :(

   Ihanaa pihailua ja aurinkoisia hetkiä sinulle! ❤

   Poista
 3. Todellakin :) Oon sun fiilistelyjä instassa seurannutkin, tosi kiva terassi tuloillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on muuten hauskaa kun seuraa sekä Ig -storeissa ja täällä blogimaailmassa samoja ihmisiä niin ei oikein tiedä enää mitä luki mistäkin :D Meinaa toi Ig viedä helppoudella mennessään ja yhä harvemmin tulee tänne blogiin kirjoitettua.

   Aurinkoisia päiviä sulle ihana! :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)