keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Ihana Juhannus

Juhannus on takana ja mielessä yhä sen iloiset hetket ja rento tunnelma.
Meillä oli ilo saada mökkivieraaksi lapsiperhe viettämään kanssamme yöttömän yön juhlaa. Oli hauskaa seurata lasten puuhia, kun koolla oli 3v., 4v., 6v. ja 10v. lapset! Uskomattoman hyvin löytyi yhteiset leikit ja sadesäähän olimme varautuneet asiaankuuluvin karkkipussein ja lasten dvd-elokuvin, eikä turhaan! 

Syötiin hyvin, saunottiin savusaunan lempeissä löylyissä, poimittiin perinteiset juhannuskimput ja tekipä tytöt ihania juhannusseppeleitäkin!


Tämä puhelimella bloggaaminen on itselleni hieman haastavaa, joten annan kuvien puhua puolestaan! Ai niin, terveisiä Tuurista! Me lähdettiin mökiltä vaunureissuun. Kerron tästä retkestä sitten seuraavassa postauksessa! 

Voi kyllä tämä loma vaan on kiva asia ihmisen elämässä! ❤


6 kommenttia:

 1. Taitaa olla tuossa alempana kuvassa Partyliten somisteita?Minulla on yksi samanlainen,mutta matala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kuvassa olevat kullanväriset korkeat lyhdyt on viimekesäinen löytö Jyskistä, lasiset kynttilänaluset FinnMarin ja tuo etualalla oleva rautalankainen on kirppislöytö :D

   Poista
 2. Niin kiva tuo teidän mökki, ihanan kuuloinen leppoisa juhannus ♥ Mukavaa lomailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! ♥ Tämä ihana kesä on vienyt ihan mennessään ja parin viikon loma meni ihan liian nopeasti, hujauksessa niinkuin lomat aina :P

   Ihanaa kesänjatkoa sinullekin! :)

   Poista
 3. Näistä kuvista oikein pulppuaa kesä! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä on ollut uskomattoman ihana! Minua ei kertaakaan ole haitannut kuumuus tai aurinko, päinvastoin oikein imen jokaisen hetken talteen, talven varalle! :) Toivottavasti saadaan myös pitkä ja lämmin syksy!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)