keskiviikko 22. elokuuta 2018

Kaverisynttärit

...Asuntovaunussa ❤

Meillä vietettiin tyttären 11v. kaverisynttäreitä viime viikolla.  Juhlat järjestettiin tytön toiveesta tällä kertaa kotipihalla asuntovaunussa!


 


 Tyttö kutsui juhliinsa vain muutaman lähimmän ystävän eikä pikkuveljellä ollut mitään asiaa näihin pirskeisiin!  Enää ei pyydetty äidiltä kermakakkua ja kynttilöiden puhaltaminen onnittelulauluineen olisi ollut suorastaan noloa. Sen sijaan tyttö toivoi rockyroadia, suklaapopcorneja ja dippivihanneksia.



 


Suklaapopparit tarjoiltiin "drinkkeinä" muovisista coctail -laseista ja vaunun jääkaappi täytettiin Eskimo -puikoilla sekä pienillä limpparipulloilla. Tyttö autteli rockyroad -karkkien paloittelussa ja dippivihannesten kuorimisessa sekä pilkkomisessa. Ihanaa kun tuon ikäisestä on jo niin paljon apua juhlien järjestämisessä!


 


 Vaunun etupää levitettiin yhdeksi suureksi vuoteeksi, pullonpyörityksellä tytöt valitsivat elokuvan, jota yhdessä katselivat ja jokaiselle jaettiin pienet yllätyspussit joissa oli kynsilakkaa ja "timanttisormus", jonka timantti oli tikkaria.


 
  

Kauaa eivät tytöt kuitenkaan malttaneet elokuvaa katsella, vaan pian oli piha täynnä juoksevia punaposkisia lapsia. Hyvä niin! Ja pääasia, että synttärit oli mieluisat! Kukapa ei tykkäisi kauniina loppukesän päivänä juosta kavereiden kanssa pihalla ja leikkiä kirkonrottaa?


 


Tyttö sai aivan ihania lahjoja ja oli illalla kavereiden lähdettyä niin iloinen ja onnellinen juhlien onnistumisesta, että ihan äidin sydämestä puristi. Ystävät on niin tärkeitä tuossa iässä. 



Katso aina ylöspäin, tavoittele tähtiä ja kuuta. 
Itsetunnosta rakentele elämäsi peruspuuta. 
Muistathan myös sydäntäsi ja sieluasi rakastaa, 
se on voimara, joka tyytyväisyyttä kasvattaa. 
Vielä tulet loistamaan, kirkkaammin kuin uskotkaan.



9 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivoilta synttäreiltä! Niin kiva tuo teidän vaunu ja hyvä paikka just vaikka pienille juhlille. Ihanasti tarjolla noi popparit. Onnittelut vielä sankarille! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä vaunusynttärit oli kyllä ihan hauskaa vaihtelua! Aikaisemmin tyttö on pitänyt kesähuone -diskon ja pihasynttäreitä, joten tämä oli hyvä jatko niille :D

      Popparit oli tyttöjen kesken hitti ja niin helppo helpot valmistaa että niitä tarjoilaan varmasti jatkossakin synttäreillä.

      Kiitos onnitteluista! Ihan uskomatonta, että mulla on jo noin iso lapsi, voi krääh! ❤

      Poista
    2. Hei haloo, mun KUOPUS täytti 17v. Se se vasta hurjalta tuntuu! =D

      Poista
  2. NIIN ihanan kuuloiset ja näköiset synttärit ja nuo suklaapopparit, nam ♥
    Onnea tyttärelle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maiccu! ❤ Lasten juhlia on kyllä kiva järjestää ja seurata sivusta näitä pieniä juhlijoita! Suklaapopparit on helpot ja hyvät, sen kuin sulattaa fasun sinistä ja lusikalla kippailee poppareiden päälle :P Kiitos onnitteluista! ❤

      Poista
  3. Ihana idea viettää synttäreitä. Varmasti oli iloinen tapahtuma. Lapsille on hauska valmistaa synttäreitä, ne ovat tärkeitä heille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä lastenjuhlat on niin kivoja ja kuten sanoit, tärkeitä ❤ Ja nyt kun lapset on noin isoja niin jo pelkästään juhlien suunnitteleminen yhdessä on hauskaa!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oli kyllä kivat pienet juhlat. Joskin hieman vauhdikkaammat kuin tämä äiti alunperin ajatteli :D Mutta kivaa näytti olevan! ❤

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)