torstai 20. joulukuuta 2012

Joulun herkkuja, rakkaudella valmistettuja

Täällä on syntynyt muutamia jouluun kuuluvia herkkuja lähipäivinä. Tein samalla ohjeella piparitaikinan taas kerran (http://palanuttasiirappia.blogspot.fi/2012/12/itsenaisyyspaivan-piparitalkoot.html) ja omin käsin rakentelin seinät ja kattoa piparkakkutaloa varten. Siitä tuli aika omintakeinen ja jännittävän näköinen. Mutta tuoksu on aivan ihana ja maistiaisista päätellen oikein herkullinen. Edelleen hehkutan tuota piparin ja valkosuklaan yhteismakua! Eikä nuo vaahtokarkitkaan pöllömpiä tuossa ole.


Tein myös Rocky Roadia. Se jotenkin kuuluu meidän jouluun, vaikkei se varsinainen jouluherkku olekaan. Tähän satsiin tällä kertaa laitoin suolattuja ja paahdettuja cashew-pähkiöitä ja vaahtokarkkeja. Päälle sulattelin Fazerin sinistä ja valkosuklaata ja koristelin nonparelleilla.


Asiasta viidenteen.
Tytön kanssa askarreltiin toissailtana lumiukkoja (erään aika ihanan blogin innoittamana...) Aika huippusöpöjähän niistä tulikin ja toimii meidän valkoisessa kodissa oikein kivasti! Ne sai paikkansa keittiön lampunvarjostimesta. Kivaa näissä on se, ettei ne ole pelkästään joulukoristeita, vaan koko talven koristeita eli näitä ei tarvitse laittaa kaapinperukoille loppiaisena.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)