tiistai 5. marraskuuta 2013

Lampa, lampan, lampor, lamporna...

Olenko koskaan kertonut, että meidän kodin kattovalaisimet ovat retroja?

Vaikkei koti vielä varsinaisesti mikään retron kotipesä olekaan, eikä täältä sen kummempaa tyylisuuntausta löydy, niin tämä on varmaankin ainoa sisustuksellinen punainen lanka meillä. Että huoneet olis niinku samaa sarjaa tai silleen.
Eteisessä loistaa isältäni peritty kauniin vihreä lamppu ja se tekee tosi kivan valokuvion kattoon.

Keittiössä kaveriperheeltä saatu ihastus!

Oranssi lastenhuoneen valaisin ja valkoinen olohuoneen valaisin ovat kirpputoreiltä löydettyjä, keltainen makuuhuoneen valaisin huutonetistä.

 Yksi yhteinen tekijä näissä kaikilla valaisimissa on, nimittäin jokaisessa on maalattua peltiä.

Olen ajatellut kotimme olevan sellainen aika skandinaavinen ja modernikin, mutta meillä on loppupeleissä paljon vanhoja tavaroita, ne vaan eivät ole kovin värikkäitä tai huomiota herättäviä, joten ne eivät ehkä nouse sisustuksesta esille. Itse nimittäin yllätyin vanhojen huonekalujen ja esineiden määrästä kun aloin tarkemmin kotiamme katsomaan. Hmm. pitäisikö oikein tehdä kotimme "vanhat tavarat" postaus erikseen?

Pikkuhiljaa, parin vuoden sisällä, on alkanut kotiimme hiipiä väriä, esine kerrallaan ja varsinkin lastenhuoneessa on helppo leikkiä väreillä. Kun melkein kaikki ympärillä on valkoista, pomppaa värit aivan ihanasti esille. Taidanpa tehdä lastenhuoneestakin oman postauksen, vai kiinnostaako nämä koti/ sisustus -jutut teitä ollenkaan?

Mikä on teidän kotinne tyylisuuntaus? Mistä te pidätte?

2 kommenttia:

  1. Tuolla onkin kaksi lamppua jotka koristeli mun lapsuuden kotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostalgiaa! :) Minä en muista lapsuuteni kodin lamppuja, pitäisi varmaan kaivaa vanhat valokuvat ja katsoa niistä? Jotain ihanaa näissä on, joten en yhtään yllättyisi jos se ihanuus johtuukin jostain hyvin varhaisesta tunnemuistosta :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)