maanantai 22. syyskuuta 2014

Köökki

Vihdoin saatiin keittiö "valmiiksi" ja on kyllä pakko kehua, että kaunis tuli! Olen niin tyytyväinen ihan kaikkeen! Kaikki valinnat meni täysin nappiin, vaikka välillä iski epäilys.

Kaapistot tulivat koottuina kahdessa viikossa tilauspäivästä ja keittiöön sisään kannettuina. Pisteet paikalliselle keittiöfirmalle!
Jääkaappi, uuni, liesi, liesituuletin ja allas ovat kaikki Ikeasta. Ja liesituuletinta lukuunottamatta kaikki tuotteet sai hakea varastosta heti mukaan. Nopeaa, sanoisin!

Välitilaa pähkäiltiin pitkään, pelättiin hinnan nousevan liian korkeaksi ja jahkailtiin tovi. Oltiin rohkeita ja tilattiin haluamamme kuitenkin, onneksi, sillä tämä on niin meidän näköinen ja sopii kotiimme paremmin kuin hyvin.
Tiskikoneen alaosasta puuttuu peitelista ja sähköpistokkeet odottaa vielä sijoittelua. Pikkujuttuja.


Puusohva odottaa edelleen uutta maalikerrosta päälleen. En oikein pidä sen sävystä. Nyt se riitelee "kylmänvärisen" laminaatin ja rosterikoneiden kanssa olemalla "lämpimänvärinen". Ei hyvä, vaikkei nyt aivan huonokaan. Se on muodoltaan kuitenkin niin kaunis, etten halua siitä luopua. Ja istuimen kannen alle mahtuu uskomattoman paljon tavaraa, heh.

Liesituuletin oli rakkautta ensisilmäyksellä. Se vaan kuului meille ja juuri tähän keittiöön


Tuosta peilistä on vaikeaa saada todellisuutta vastaavaa kuvaa. Hauskasti se kertaa kaiken lähiympäristöstä. Ja antaa muuten uskomattoman paljon valoa ja tilan tuntua pieneen keittiöön <3


Ihan kuin olisi kaksi liesitasoa ja supersyvät työtasot!


Ruokailutilan nurkkaan tuli lipasto, jonka päällä on hyvä paikka kahvi- ja kuplakoneille. Sisälle mahtuu servetit, kynttilät ja herkut.

 


Tältä meillä nyt näyttää, mitäs sanotte? 

 

4 kommenttia:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)