No, kuitenkin. Meillä on syöty viime viikkoina paljon... perunaa. Tässä ohje yksiin lemppareihini; uunitettuihin rosmariiniperunoihin. Nämä käy lisukkeeksi oikeastaan mille vain ja tietty menee ihan sellaisinaankin majoneesiin dipattuna!
Rosmariiniperunat
Pussillinen isoja kiinteitä perunoita kuoritaan ja lohkotaan. Sitten ne pyöritellään oliiviöljyssä ja maustetaan suolalla, mustapippurirouheella ja kuivatulla rosmariinilla. Paistetaan uunissa 225- asteessa vajaan tunnin, välillä käännellen.
Tänään näiden kanssa syötiin keitettyjä babyporkkanoita ja paistettuja broilerin rintafileitä runsaalla currylla! Mutta on näiden kanssa tullut syötyä myös makkaraa, lihapullia tai pihvejä. Toimii!
Voisikohan syödä lohkoperunoita perunamuusilla? :P
Oikeesti, mikä hitsi mua vaivaa?
Mulle tulee myös välillä ihan hirveä perunahimo ja sitten tuleekin perunaa jos jonkinmoista. Rosmariiniperunat on hyviä ja meidän poikien yksi suosikki.
VastaaPoistaNo hyvä etten ole ainoa :D Onkohan niissä joku "koukuttava" ainesosa? :P
Poistaihanan näkösiä, pitää testata:)
VastaaPoista