tiistai 3. marraskuuta 2015

Jutskuja ystäville

Sain vastikään viestin facebookiin lapsuudenystävältä. Hänellä on pienet kaksostytöt, joille hän kaipaili pussukoita kerhotossujen säilytykseen ja kuljetukseen. Lupasin olemassaolevista jämäkankaistani ommella pikaiset pussukat. Tällaiset niistä tuli!


Ompelin tukikankaalla vahvistetut enkelinsiivet molempiin pusseihin ja nauhakujaan pujotin mustavalkoiset trikoosuikaleet. Pinkki kangas on jämäkkää puuvillastretchiä eli hieman joustavaa materiaalia.


Pussukoiden takakappaleisiin laitoin tyttöjen etunimien ensimmäiset kirjaimet silityskalvolla.


Kiitos Noora, kun luotit minulle tämän tehtävän, oli ilo olla avuksi ja kiitos vielä palkasta! Jutskasta toiseen. 
Me tosiaan saatiin kutsu istumaan iltaa ihanan ystäväpariskunnan kotiin pyhäinpäivän aattona ja tuli puheeksi käydä lämpimässä paljussa illan alkajaisiksi. Meitä kehoitettiin ottamaan pipot mukaan, jos sää on kovin kolea ja tästä nappasinkin vinkin ja ompelin viemisiksi "paljupipot" isäntäväelle! 

Isännälle syntyi miehekäs renkaanjälki -trikoinen pipo höystettynä pohojalaasella äijällä ja rouvalle maastokuosilla oleva pipo siveällä "maijan" kuvalla. 

Molemmat pipot ovat kaksinkertaista trikoota ja melko lämpimät.
Pientä haastetta oli pohtia isäntäväen pään ympäryksiä, mutta toivottavasti pipot on edes jotenkin sopivat ja pääsevät lämmittämään päitä kylminä talvi-iltoina.Anteeksi kököt kuvat. Sain nämä pipot valmiiksi vasta juuri ennen lähtöä, jolloin oli jo pimeää ja meidän olohuoneen valaistus on melko heikko (olis tietty voinut käyttää salamaa, mutta siinä kiireessä se unohtui, öhöm).  
Mä niin tarttisin uuden hyvän kameran...Me muuten käytiin eilen ostamassa uusi sohva olohuoneeseen ja piipahdin pikaisesti myös Country White -myymälässä ostamassa Vintage maalia. Tänään on maalipensseli viuhunut ja kunhan saan vision mihin sijoitan tuon maalatun jutun niin laitan kuvia tänne blogiinkin! Minä niin tykkään noista kalkkimaaleista <3 


Nyt pus pus ja hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)