perjantai 13. marraskuuta 2015

Sitä vaan

Että hyvää viikonloppua!

Tämän viikon kaikki ylimääräinen (onko sellaista?) aika on mennyt kirppispöytää järjestellessä ja tavaraa lajitellessa. Onneksi tuotto näyttää hyvältä ja tavara on liikkunut mukavasti, joten turhaa tämä kaikki työ ei ole ollut.
Koulun puolesta taas ollaan tavattu niin mainioita mummoja, etten oikein meinaa käsitääkään. Ollaan kouluttu kässäryhmän lisäksi senioritanssijat ja rivitanssiryhmä ja aina meidän opiskelijoiden on vastaanotto ollut lämmin ja kannustava. Tuntuu pitkästä aikaa taas siltä, että olen valinnut oikean alan. Noiden mahtimummujen kanssa minä haluan työskennellä (kun vaan saisi tämän koulun suoritettua pois jaloista, hehhee).

Asiasta kahdeksanteen. Sain vanhan hyllyn, joka on kuulemma asustanut meidän piharakennuksen pikkuhuoneessa joskus aikanaan. Hylly oli vanha ja kulunut ja sen koukut olivat ruostuneet. Ihan tosi kaunis hylly silti!


Otin siis hyllyn ilolla vastaan ja maalasin sen Vintage paint -maalin pearl grey värillä. Tää vintagemaali on siitä kivaa, ettei maalattavaa pintaa tarvitse esikäsitellä muutoin kuin pesemällä pinnan puhtaaksi. Sitten vaan maalia päälle niin kauan, että haluttu tulos on näkyvissä!

Tässä kuva ensimmäisen maalikerroksen jälkeen. Melkein jätin sen tuollaiseksi, kun se minusta näyttää tosi kivalta, mutta vedin kuitenkin toisenkin kerroksen maalia.

 


 Ja tässä se on jo omalla paikallaan keittiön seinällä!  


 


Siitä tuli tosi ihana <3 Nyt sen päällä asuu vanha lasitölkki, johon olen kerännyt viinipullojen korkkeja, valkoinen pahvikranssi ja sinkkiämpäri, joka sisältää tuikkukynttilöitä.
Joku näissä vanhoissa esineissä vaan kiehtoo ja edelleen haaveilen siitä talonpoikaissohvasta meille. Melkein jo meinasin, että ostan sen itselleni joululahjaksi kirppistuottorahoilla. Pitää vaan päättää, mihin sen sijoitan, ja millä noudan ja ja ja. 


 

Nyt tämä jättää haaveet sikseen ja alkaa suunnitella viikonlopunviettoa. Ja viikonlopusta olis odotettavissa hurjan kiva! Meikä nimittäin hilppasee lauantaina pikkujouluihin, jee! 
(ja tähän liittyen; -Apua mitä mä puen päälle, ja iik, -Mun pitää sheivata jalkakarvat ja -Kääk, -Mitä mä keksin viemisiksi)


Iloista viikonloppua teille ihanille! 8 kommenttia:

 1. Voih! Niin ihana, olen tuollaista kanssa etsiny..
  Wanhoissa vaan on jotain niin symppistä.
  Ihanaa viikonloppua Marika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja voitko kuvitella, jos en olisi tuota hyllyä huolinut niin se olisi mennyt poltettavaksi! :O Onneksi kysyivät minulta ensin! :D <3

   Kivaa ja rentoa viikonloppua sinullekin kaimaseni :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minäkin tykkään ja näissä vanhoissa on oma juttunsa, kun ei näitä voi vaan kaupasta mennä ja ostaa!
   Mukavaa viikonloppua Sari :)

   Poista
 3. Kiva hylly, sopii teille!

  Öö, miksi sun pitää sheivata jalkakarvat?? Mä en ajatellu sheivata, toivottavasti eivät tunge housuista läpi! =D Huomiseen!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just siksi, kun ohuista sukkahousuista ne olis tunkenut söpösti läpi! :D

   Poista
 4. Noi koukut tuossa hyllyssä on niin kauniit, juuri tuollaiset naulakot ovat oikeita aarteita <3 Kivannäköinen tuli valkoisenakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noi koukut tosiaan tekee hyllystä just kivan! Mistähän sitä löytäis tollasia vanhoja koukkuja lisää? :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)