torstai 15. maaliskuuta 2018

Vastapainoa

Olo on kuin loskassa tarpoisi. Alkuviikolla näin oli ihan kirjaimellisesti. Nyt onneksi taas paistaa aurinko ja tiet on kuivat pakkasesta. Tämä kevät on ollut jotenkin kummallinen. Ehkä se johtuu siitä, ettei se ole vielä oikein alkanut? Minulla on jatkuvasti sellainen olo, etten ehdi kaikkea sitä mitä pitäisi, aika ei riitä ja olo on lähinnä turhautunut ja paikoillaan junnaava. 
Tehtävää olisi, mutta mikään ei ota tuulta alleen ja etene. 

Olen siis kovasti koettanut työntää stressiä taka-alalle ja tasapainottaa elämän osa-alueita. Tehdä niitä pakollisia juttuja, että arki rullaa ja kouluhommat etenee, mutta keksinyt myös kivoja juttuja mitä odottaa ja mitkä piristää mieltä. Olen liittynyt kuntosalille, tehnyt lasten kanssa retken naapurikaupunkiin, lillunut perheen kanssa kylpylässä, ostanut uusia kivoja vaatteita, nauttinut elämästä herkutellen ja pyrkinyt tapaamaan ystäviä.


 


Yksi hyvä vastapaino -hetki oli tiistaina, kun vietin iltaa ihanassa seurassa Sisustusliike Dreamsin kanta-asiakasillassa.

 
 


Kuohuviiniä ja suklaakakkua. Ihanaa arjen luksusta! 


 
 


 Saatiin hipeltää kevään uutuustuotteita niin sisustus-


 


 ...kuin alusvaate ja uimapuku -rintamalla!


 


 Tällainen vastaisku arkeen oli todella kaivattu. 
Vaikka ilta venyi pitkäksi, oli seuraavana päivänäkin vielä tosi hyvä mieli ja uusia treffejä suunniteltiin jo kalenteriin.


 
  

Millaisia keinoja teillä on arjen tasapainottamiseksi? 
Kun aina ei vaan jaksa pakertaa eikä toisaalta aina voi olla pelkkää juhlaakaan. 
Millä te piristätte itseänne kun työt ja pyykkivuori kaatuu niskaan, kotiintullessa jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja unohditte aamulla ottaa pakastimesta ruokaa sulamaan, koirat odottaa lenkittäjää ja lapset pitäisi viedä harrastuksiin. Noin esimerkiksi :D
6 kommenttia:

 1. Ihana ilta ollut ja mitä herkkuja, nam ♥ Mä oon nykyään hyvä tasapainottamaan arkea, oon karsinut paljon kuluttavia asioita ja nykyään to do-lista on siksi helppo suorittaa. Tai sitten vain jätän sellaiset asiat tekemättä, jotka eivät pahastu odotellessaan kuten pyykkivuori ei katoa mutta koirat on lenkitettävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi karsinta ja hommien priorisoiminen on kyllä tärkeää, mutta hitsivie niin kovin vaikeaa. Mun on tosi vaikea jättää joku asia tekemättä, oli se sitten kouluhomma tai blogin rustaaminen, vaikka tiedän että aina toinen asia syö aikaa toiselta. Pitäisi ehkä päästä jonnekin mindfullness -kurssille (ja milläköhän aikaa?) :P

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta jutulta ja kun osan teistä jo tietää, niin voin hieman arvailla tunnelmia <3

  Tämä postauksen aihe oli kuin suoraanminun kalenterista. Aika valuu sormien läpi ja tehtävää ois muillekin jakaa. Jostain on vain aina helpotettava 'taakkaa' ja bloggaus on nyt jäänyt taka-alalle.
  Ja kaikkea kiirettä ja pyykkivuoria karkasimme miehen kanssa kaksin risteilylle Tukholmaan. Seurana tosin toiset karkulaiset, ystävämme ja kyllä taas jaksaa ladatuilla akuilla hetken jos toisenkin.
  Hih, hihkuin alkuviikosta innoissani loskasta...sehän tietää kevättä ;)

  Mukavaa viikonloppua teille..täällä kiivetään pyykkivuoren huipulle ja valloitetaan se(kin) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minäkin haluan karkumatkalle miehen kanssa! Taisin sellaisesta jopa ääneen haaveilla kuluneella viikolla, kun taas kerran imuroin koirankarvoja ja huokailin arjen mahdottomuutta.

   Minä en suoranaisesti ilahtunut loskasta...tässä koirankarva-kuola -paljoudessa en kaipaa yhtään lisää siivottavaa ja kuraa koirien mukana sisälle! Ihan siinä ja tässä etten suunnittele koirien ulkoistamista kokonaan :D

   Ihanaa viikonloppua sulle myös Satu! Minä tosin en aio taltuttaa pyykkivuorta vaan paeta sitä ensin juhliin ja sitten töihin :D

   Poista
 3. Ihana ilta ja mitä herkkuja :) Ihania sisustustavaroita vilahtaa kuvissa. Minulle antaa lisä energiaa se jos pääsen ihan itsekseen tekemään kunnon hikitreeniä. Talvella hiihtoa kesällä juoksua jne.. Vaikka hetkellisesti väsyttää sen jälkeen niin arkikin sujuu paremmin sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kyllä kiva ja ihan paikallaan!

   Liikunta ja mielekkäät harrastukset muutenkin on kyllä loistavia arjen keventäjiä! :) Ja lemmikit ;) Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä, se on syötävän suloinen!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)