perjantai 16. maaliskuuta 2018

Weekend vibes


Viikonloppu aloitetaan tänään hyvissä tunnelmissa; käydään vähän ostoksilla, sillä huomenna tiedossa on yhdet rippijuhlat ja aina niin ihana vierailu pk-seudulle! 


 


Kuten arvata saattaa, on täällä tuskailtu tällä viikolla niin vaatteiden kuin lahjankin osalta. Miten se onkin aina niin hankalaa?!

Kyselin lahjavinkkejä Instagramin tarinan puolella ja sainkin ihan huikean kivoja ideoita!
Lisääkin saa lähettää ja aion julkaista niistä parhaimmat, jotta muutkin saavat vinkkejä kevään ja kesän lahjapulmiin!  


 Tiedättekö muuten sen tunteen, kun olet nähnyt ihanan vaatteen (eli nyt sen juhlamekon!) ja sulla on päähänpinttymä saada juuri se vaate päälle tiettyyn tilaisuuteen (kuten rippijuhliin!). Vaate on tilattavissa nettikaupasta, mutta se ei enää ehdi ko. tilanteeseen, joten syöksyt kaikki lähialueen vaatetta myyvät liikkeet läpi tuloksetta (eikä mekkoa löydy edes naapurikaupungin myymälästä...)

Nyt pitäisi siis päästä yli tuosta päähänpinttymästä ja löytää omasta vaatekaapista jotain päällepantavaa tai vaihtoehtoisesti ilahduttaa muuta perhettä perjantai-iltana vaatekauppakierroksella. 


 


 Onneksi lapsilla on tilaisuuteen sopivat vaatteet, joskin tytölle pitää ostaa hienostelusukkahousut vielä. Tähän pakkaskevääseen sopivia siistimpiä jalkineita ei tosin taida tähän hätään löytyä, joten täytynee tyytyä arkisempiin versioihin.


 


Minä jatkan kauppalistan suunnittelua ja toivottelen näiden tunnelmien myötä oikein aurinkoista ja kivaa viikonloppua teillekin! 
ps. pizzaperjantai! Jee!

 

 

4 kommenttia:

  1. Juhlat on ihania, mutta vaatetuskailu ei.Kivoja juhlia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään juhlista ja niiden tunnelmasta, koristeista ja kaikesta! Otan aina juhlakutsun ilolla vastaan :) Oli hienoa saada olla mukana juhlimassa nuoren tärkeänä päivänä ♥

      Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle! :)

      Poista
  2. Mulla on edessä katsottavissa yksi pusero, nettikaupoissa. En ole vielä löytänyt. Teetätin puolihameen/liivin ompelijalle siihen siis pusero.
    Hyvin yksinkertainen pusero pitää olla, puku vähän koristeltu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mieluinen yläosa löytyy! :) Ompelijalla teetetyt vaatteet on hyvä sijoitus! Ne kestää aikaa ja käyttöä! :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)