sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mukajuustokakku

Tässä siis ohje saamaani äitienpäiväkakkuun!

Tämä on siis maidoton, munaton, soijaton ja liivatteeton. (Ja pohjaanhan voi vaihtaa gluteenittomat keksit ja korvata kauraruokakerman ja vaniljakastikkeen tarvittaessa soijakermalla jos ei siedä kauran gluteenia) Eli myöskin vegaanille sopiva kakku!

Tarvitset:

irtopohjavuoka + leivinpaperia

POHJA:
sininen Keiju margariinia 3rkl (tai joku muu maidoton kasvimargariini)
Oululainen Wilhelmina keksi 1 pkt (tai enemmän jos haluaa paksun pohjan)

TÄYTE:
Sunnuntai vaahtoutuva vaniljakastike 2 prk
kauraruokakerma 15% 1 prk
vadelmahillo 3-4 rkl
vegegel 2 pss

: Rusikoi keksit murusiksi, (esim perunanuijalla kulhossa tai laita muovipussiin ja pieksä kaulimella.) ja nypi pehmeä margariini joukkoon. Tee siitä kiinteähkö massa ja taputtele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Sekoita vaniljakastikkeet, kaurakerma ja vadelmahillo yhteen. Maistele, ettei tule liian makeaa. Valmista vegegel (eli jauhe sekoitetaan kylmään veteen ja kiehautetaan) ja lisää se täytteeseen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin (mielellään yön yli). Koristele tuoreilla hedelmillä tai marjoilla.

Tähän vielä linkit valmistusaineisiin:

http://www.fazer.com/fi/Fazer-konserni/Tuotteet--Palvelut/Leipa-ja-leivonnaiset/BakeryProductsFI/Kahvileivat/WILHELMINA-PIKKULEIPA-185G/

http://www.erimenu.fi/tuote/Ravintoraisio%20Oy/Sunnuntai%20Vaahtoutuva%20Vaniljakastike/

http://www.oetker.fi/fi/Tuotteet/?intProductID=265

http://www.nordicmilkfreedom.com/nordic-ruoka-15-kasvirasvasekoite-2-dl

Maidoton, munaton, soijaton, liivatteeton


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)