keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Muutama unohtunut

Huomasin tässä kuvia selatessa, että muutama ompelu on vielä bloggaamatta. Tässä siis pläjäys muutaman viikon aikaansaannoksista.


Tytölle rimpsuhelmainen trikoohame. Kangas on lapsimessuilta Metsolan pisteestä ostettu kympin palanen waterlilyä.


Ja samasta kankaasta äidille mekko. Ottobre summer basic t-paidan kaavasta muokattuna. Kaula-aukko oli niin väljä, että laitoin siihen tuon kuminauhan, tuli kiva! Tätä on pidetty nyt ahkerasti. Pitää tehdä toinenkin mekko samalla kaavalla.


Sitten huiveja. Nyt jo yhdessä aurinkoisessa viikonlopussa alkoi minulla jakauksen kohta punoittaa, eli pitää muistaa laittaa aina joku riepu päähän kun on pitkään auringossa. Jostain syystä ei huvita laittaa aurinkorasvaa päänahkaan, ehh.

Itselle ja tytölle perus neliöhuivit pallotrikoosta (siitä samasta mistä minulla on se pipo) ja minulle puutarhapiilon jämäpalasta pujotettava huivi. Piti testata kangastusseja ja värittää nuo isot kukat.Pojalle tein raglanhihaisen hiippahuppu hupparin lyhyillä hihoilla. Kangas on ihanaa Hurmuria.


Sellainen välipostaus tällä erää.

Meitsipä pääsee tänään Ikeaan! JEE!

Mutta ensin pitää kokkailla ja ruokkia kaikki höpönassut, että ne jaksaa äitihenkilön kanssa vetää rundia siellä oikein huolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)