perjantai 16. tammikuuta 2015

Karsinogeeniöverit

Sitäpaitsi kesään on vielä pitkä aika. Käyn sitten lenkillä...joskus. Ja teinhän mä lumityöt...eilen. Ja lääkäri juuri kertoi, ettei minulla ole normaalia suurempaa riskiä saada veritulppaa. Nii.


Saanko esitellä; pekoniperunat

Miten voikin niin simppeleillä raaka-aineilla saada maistuvan aterian! 
Eilisestä jääneitä keitettyjä perunoita, muutama siivu pekonia ja vähän grillausmaustetta. Pekonin tietenkin pitää olla niin rapeaa, että se raksahtaa veitsen alla halki. Ja kaikki se pekonista irronnut rasva imeytyneenä perunoihin. Uh. 




Ei mulla muuta. 

Hyvää viikonloppua! 


2 kommenttia:

  1. Siis miten sä onnistuitkin tekemään just sitä ruokaa, jota oon koko viikon himoinnu. :D Voiskin tehdä tänään lohkoperunoita. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa! :D En ole ainoa siis! Tämä tosin oli pitkälti jääkaapin tyhjyyden sanelema vaihtoehto, muttei huono ollenkaan! :P

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)