torstai 5. helmikuuta 2015

Haaleaa

Tein tiistaina retken Helsinkiin ja löysin itseni penkomasta Itiksen Eurokankaan palalaaria. Löysin tällaista ohutta, hiukan hohtavapintaista ja erittäin laskeutuvaa trikoota. Väri on ihan mun mieleen, tällainen kylmän kalpea vaaleanpunainen. Trikoo on mielettömän ohutta ja kevyttä, oikein kesäpaitamatskua! (ohuesti harmittaa, että jätin sen toisen palan tätä sinne laariin...)

Uusimmassa lasten Ottobressä (1/15) oli kivannäköinen kaava. Melkein kuin laatikkopaita, mutta asteen kapeampi. Piirsin ja leikkasin siis lasten isoimman koon kaavat itselleni. Lisäsin vielä helmaan ja kädenteille kaitaleen.Ihan mahdoton materiaali saada kuvattua kunnolla! Se venyy ja vanuu ja menee hengityksestä jo ruttuun. Ei ehkä mukavin materiaali myöskään ommella... Mutta päällä aivan ihana! Harmi, ettei sitä saa vangittua kuviin.Tuli oikein sievä käyttöpaita. Teen ihan takuulla tällä kaavalla lisääkin paitoja! Taidan piirtää samaiset kaavat myös tytön koossa. 

Nämä farkut löytyi muuten samalla retkellä KappAhlista, ihanat päällä! Näitä oli myös vaaleina ja ne olisi varmasti kivat kesällä tennareiden kanssa.


Kuvien taso on taas laatua hämärä eteinen ja vanha Iphone. 2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää sun päällä ja kivat nuo farkutkin! Munkin pitäis löytää uudet farkut. Täytyykin poiketa KappAhlissa. Lindexissä jo kävin, mutta oli pakko taas todeta, että mä en vaan löydä siitä kaupasta itelleni koskaan housuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nää on jo toiset "farkut" mitkä olen löytänyt KappAhlista itselleni. Toiset on ns. treggingsit ja nämä on collegea, eli kummatkaan ei tavallaan ole oikeasti farkut, mutta molemmat sairraaaan hyvät päällä :D

   Mulla ei taida olla yksiäkään Lindexiltä ostettuja housuja!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)