perjantai 27. helmikuuta 2015

Jätskiperjantai!

Äitihenkilöä vähän ompelutti. Tuli vaatetta kuin tuutista. Niinku oikeesti.

Verson puodin Tuutit-trikoosta syntyi tällä kertaa tällaisia vaatteita. Viimekerralla ompelin tytölle NÄMÄ, tälläkertaa oli Suuttujan vuoro saada tuuteista tällainen setti. 

Tuhosin isähenkilön vanhat farkut ja leikkelin niistä pojalle Ultimate Casual -kaavalla 104 kokoiset farkut. Tein raitaresorista pitkät resorit lahkeensuihin ja vyötärölle, ne vaan on niin parhaat ja vieläpä kivan näköiset. Kapeat lahkeensuut sujahtaa helposti saappaisiin eikä rekkamiehen hymy loista korkean vyötäröresorin ansiosta.


Taskut on tuollaiset jättisuuret, päälleommellut eli helpot toteuttaa. Nyt mahtuu kaikki aarteet mukaan! Ukkeli onkin kuljeskellut tänään reteesti kädet taskuissa, heh.


Farkuille tuli kaveriksi vinoraitatrikoosta pusero, johon ompelin tukikankaalla vahvistetut Tuutti-kankaasta leikatut jätskit rintaan. Ja tietysti päähän keikkumaan cooli ruttupipo!




Isosisko totesi, että näyttää ihan skeittarilta! Silleen hyvällä tavalla.

Paksu farkku kestää pienen miehen autojen perässä konttailut hyvin ja näitä onkin tarkoitus ommella lisää kevääksi ja kesäksi piharymy-housuiksi.


Pääntiellä on samaa raitaresoria, kuin farkkujen lahkeensuissa ja vyötäröllä.


Jätskipaidassa on helppo hymyillä. Vielä helpompaa on hymyillä jätski kädessä. Onneksi sekin toteutui, kun saatiin kivoja kavereita kylään jätski-lettu-brunssille!




Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! Syökää jätskiä!





4 kommenttia:

  1. Mun pitikin kysyä noista housuista, että millä kaavalla oot tehny, ku oli niin kivan näköiset, mutta tässähän se tieto tulikin. :)
    Ja kiitti vielä letuista, oli hurjan hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen tolle nykyään kaikki housut tällä samalla kaavalla, kun ne tuntuu istuvan sille tosi hyvin :D Ja olkeepa hyvät ja tulkeehan toistekin lettukahveille :)

      Poista
  2. ihana pentu <3 ja suloiset vaatteet <3 sellainen sydäntensärkijä, että äiti on pian (jos ei ole ollut jo kauan) helisemässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eitsu! On se ihana <3 Kaikesta uhmakiukusta huolimatta se on melko suloinen höpöttäjä :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)