maanantai 16. helmikuuta 2015

Paratiisi-Maija

Nyt löytyi tämän äidin suosikki! Nimittäin uusimman Ottobren Peplum-puseron kaava. Tämä on niin kauniin mallinen!Nämä Maijat on jotenkin tosi söpöjä mekoissaan ja sisäänpäinkäännetyissä jalkaterissään. Ja minuun iskee lastenkuoseissa kaikki valkopohjaiset kankaat (kuten se Hukka, Hattarakekkerit ja Kuokkavieraat). Itselläni vähän vierastan vaaleapohjaisia tai väljäkuvioisia kankaita, koska; "läski-efekti". Mutta lapsilla nämä on vaan ihania!


Ja miten tämä tunika onnistuikin ihan kaikin puolin! Voi tätä onnistumisen iloa. Harvoin sitä saa aikaiseksi täydellisesti itseä miellyttävän lopputuloksen. Yleensä aina on joku pieni kohta; sauma, tikki vinossa tms. jonka itse huomaa (mutta kukaan muu ei) ja se häiritsee.
Ainoastaan kuviossa häiritsee hieman, kun leikatessa syntyy noita päättömiä Maijoja. Ja se, kun helman ompeleella puhkoin yhden silmät. Iih!


Tyttökin onneksi tykkäsi uudesta puserostaan ja tilasi parista muustakin kankaasta tällaisen, jee! Se vielä kelpuuttaa äitihenkilön ompeluksia!
Sillä kun on nykyään aina pillifarkut tai leggarit ja joku (neon-leopardi-ailavjuu -teksti) pusero, hpmh. Mekkoja se ei käytä ollenkaan, eikä hameitakaan mielellään. Ymmärrän kyllä, ettei tunnu kivalta tunkea sitä helmaa ulkohousujen sisään monta kertaa päivässä, mutta toivon, että sille kesällä taas kelpaa muutkin kuin pillihousut. Tämän mallinen pusero on onneksi kivan näköinen myös niiden housujenkin kanssa.
Täällä on vietetty tänään auringonpaisteista siivospäivää, tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 

Eilen ja tänään innostuin tarttumaan taas maalitelaan ja niin kodinhoitohuoneen remontti otti taas harppauksen valmiimpaan suuntaan. Nyt siellä on jo lattia ja seinät valmiit, enää vähän putkitöitä, ikkunan kotelointia ja sähköjen vetoa valaisimia varten! Niin ja tietysti sinne pitäisi kantaa pesukoneet ja kaikki muut. Mutta hyvältä näyttää jo!


Reipasta ja auringontäyteistä alkanutta viikkoa teille kaikille! 
2 kommenttia:

  1. Ihana! :) Oiskohan toi malli meidän neidille tarpeeksi heiluva? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, niin on! <3 Tää on kyllä tämmönen tunikamainen eli saattaisi jopa kelvata heiluvaksi :) Kokeile!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)