keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäloman ensimmäinen viikko

Pilvistä, tuulista ja sateista. Ai niin, näiden edellä olevien lisäksi myös kylmää. Sitä on riittänyt koko kesäkuun alun! Hyi!
Mutta ollaan me silti nautittu lomasta. Pienistä aurinkoisista hetkistä, pitkään nukutuista aamuista ja puolille päivin yöpuvuissa hengailusta. Ollaan syöty ja kahviteltu pihalla, ja sitten juostu sisälle pitelemään sadetta.Mökillä vietettiin ensimmäisen lomaviikon viikonloppu. Vaihdoin tupaan hempsakat verhot ja isähenkilö ajeli villiintynyttä nurmikkoa. Fiilisteltiin kesää ja mökkiä.
Nähtiin omalla pihalla rusakkoemo poikasensa kanssa ja tuvan ikkunankarmin päälle tehty rastaan pesä, jossa emo kävi hautomassa muniaan. Käki kukkui niin kauniisti ja yölläkin oli valoisaa. Niin ihanaa!


Perjantaina paistoi aurinko ja lähdettiin tutulle rannalle, Kuvasvedelle, leikkimään. Otettiin hiekkalelut mukaan, muttei tietenkään pyyhkeitä ja uikkareita, koska eihän vielä ole uimakelit, kun on niin kylmää!
Vaan kuinka kävikään? Lopulta lapset uivat alushoususillaan ja ne piti ihan komentaa pois vedestä, kun olivat uineet ja sukeltaneet liki puoli tuntia! Minä kävin kastelemassa sormenpäät ja se riitti hyvin.
Seuraavana päivänä oli pilvisempää ja aivan älyttömän kova tuuli. Lähdettiin Kristiinankaupunkiin ja ajettiin sinne kauniin Siipyyn uimarannan kautta. Meriveteen ei lapsia laskettu muuta kuin varpaita huljuttamaan, oli se niin kylmää ja tuuli teki vaahtopäisiä aaltoja rantaan saakka.


 Kristiinankaupungistakin löydettiin kiva ranta-alue, jossa oli iso leikkipaikka lapsille. Tosi kaunis pieni kaupunki muuten, minulle tulee ihan Porvoo mieleen! Paljon söpöjä puutaloja kaupungin keskustassa ja kapeita teitä. Hurmaavaa!
 Sellainen oli meidän ensimmäinen viikko lomaillen. 

Tämäkin viikko on kulunut jännissä merkeissä ja melko hektistäkin on alkuviikosta ollut. Mutta ehkä tämä hoppu tästä rauhoittuu, kun juhannukseen päästään ja isähenkilönkin loma alkaa lähestyä. Tai sitten se vain kiihtyy entisestään, saa nähdä! 


4 kommenttia:

 1. Ihana lomaviikko säästä huolimatta varmasti :) Oi tuollainen mökki olisi ihana, tosi kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä loma on lomaa! :) Ja kiitos, tää mökki on sellainen väripilkku, kun kotona on niin "väritöntä" <3

   Poista
 2. Kiireettömät aamut ovat parhautta ♥ Siksi mua ei juurikaan haittaa vaikkei mun lomalla ole hirmu lämmin ollutkaan. Tärkeintä on ollut aikatauluttomuus. Nyt jo melkein ahdistaa viikonlopun kakkuhomma, kun pitää toimia aikataulun mukaan. Noh, ehkä mä kestän! Ihania kuvia ♥ Ihanaa yhdessäoloa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä kestät, olet lujaa tekoa :) <3 Mulla kans stressaa aikataulut, nytkin kokoajan mielenpäällä sunnuntain amk-tehtävän palautus, hyiiiiii! :/

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)