tiistai 15. syyskuuta 2015

Kylmät aamut ja massan mukana kulkeva Suuttuja

Vaikka viime viikot onkin olleet lämpimiä ja aurinkoisia ovat aamut olleet hirmu kylmiä ja kosteita, siis todella syksyisiä. Viime viikolla kaiveli tyttö jo sormikkaita käsiin kun lähti aamulla pyöräillen kouluun. Monilla on kuulemma jo ulkohousutkin käytössä koulun pihalla.

No, eipä siinä.
Pitää siis päivittää kuistin lipaston sisältö. Aika monet viime keväiset pipot ja hanskat ovat vielä hyvässä kunnossa ja sopivan kokoisia, mutta ainahan se on mukavaa saada jotain uutta, vai mitä?

Ja koska en ollut vielä kokeillut tehdä rusettipipoa, niin lähdin siitä liikkeelle. Tyttö vallan rakastui tähän PaaPiin raksut -kuosiin ja ennenkaikkea väriin ja kun kaapista sattui löytymään pala ohutta puuvillaa sopivassa värissä niin pipoksihan ne muuttui.






Uuteen pipoonsa tyytyväinen neiti lähti iloisella mielellä aamulla se päässään kouluun. 
Vähän oli hakusessa noiden rusettikappaleiden koko ja saatoin vähän liioitella sen kanssa, hups. Mutta ensimmäiseksi yritykseksi ihan ok, vai mitä sanotte? 
 



Pakkohan se oli sitten tehdä toinenkin, itseäni ajatellen, mutta jotenkin arvaan, että tämäkin sujahtaa vielä tuon neidin päähän kun silmä välttää. Meillä kun on nykyään lähes samankokoiset päät! Tässä kankaana Verson Puodin Paratiisin puutarha ja rusetti on ihan vain yksinkertaista raitatrikoota.




Ja koska ompelin tytölle, niin tottahan Suuttuja pongahti paikalle vaatimaan itselleen samanlaista. Se olisi halunnut myös ison rusetin pipoonsa. En kuitenkaan laittanut. En halua, että sitä aletaan kiusaamaan päiväkodissa. Lapset on niin kamalan raakoja eikä kiusaamiseen vaadita kuin vähän väärän näköinen pipo. 

 


Onneksi kangasta riitti niin pääsin toteuttamaan vielä alkuperäisen tälle kankaalle suunnitelmani ideankin, nimittäin puseron Suuttujalle. Tästä tuli niin reipas ja raikas! Tykkään kovasti. 

Mutta kuten voitte arvata... Suuttuja valitsi aamulla päälleen kaupasta ostetun harmaan paidan ja farkut. Tylsä tyyppi ja massan perässä kulkija nyt jo

Uhkasin antaa paidan naapurin pojalle. Krhm.


 

 No ehkä huomenna on parempi lykky ja poika suostuu pukemaan uuden paidan päälleen. Sovituskuvaa ei siis juuri nyt ole saatavilla, sorry. 





6 kommenttia:

  1. Miunkin pitää varmaan tehdä oma rusettipipo :) Ihania ja tuo minttu Raksu on vaan niin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ehdottomasti! <3 Ja juu, raksu on ihana! Pitkään olen sitä ihaillut ja nyt vihdoinkin sain sitä tilattua :)

      Poista
  2. Nuo rusetti pipot on niin ihania! Uusissa vaatteissa on aina mukava lähteä liikenteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään ja nämä on olleet tehtävälistalla jo pitkään, mutta nyt vasta sain aikaiseksi testata :) Näitä pitää kyllä tehdä lisää kaikissa väreissä <3

      Poista
  3. Mä niin haluaisin pitää kanssa tuollaisia rusettipipoja ja trikoopipoja yleensä, mutta kun ei mulle sovi pipo. Se ei vaan ole hyvännäköinen mun päässä, snif... Tykkään erityisesti tuosta sun omasta piposta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö, ei mullekaan sovi! Mä näytän ihan juntilta pipo päässä :D Mutta näytän mieluummin vähän tyhmältä kuin palelen. Tämä vissiin tarkoittaa sitä, että musta on tullut vanha ja mukavuudenhaluinen :P

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)