maanantai 9. marraskuuta 2015

Ensimmäinen

Tänään se tapahtui. 
Joulun ensimmäinen lelukatalogi ilmestyi postilaatikkoon. 

Kerrankin lapset olivat hetken keskenään sovussa. Kynttilän valossa, päät yhdessä selaamassa kuvastoa ja kirjoittamassa pukille. Nämä on varmaankin niitä sisaruuden parhaimpia hetkiä.



Keskusteltiin samalla hieman joulupukin resursseista vastata jokaiseen lahjatoiveeseen. Minun ehdottamastani top3:sta päästiin kuitenkin jo top8 -listaan. Ehdottomasti parempi kuin se ensimmäinen, josta sivukorvalla kuultuna oli tulossa useampisivuinen romaani.


Voitte uskoa, että me aikuiset saatiin istua pitkä tovi ihan rauhassa. Listoja ei nimittäin kirjoitettu ihan minuutissa eikä toisessa. (Seuraavaa kuvastoa ja rauhallista hetkeä odotellessa...)

 

On nää aika liikkiksiä. Haparoivilla harakanvarpailla rustattuja toiveita ruutupaperilla <3 Voi sentään.



 

6 kommenttia:

  1. Tulispa meilläkin tänä vuonna toivelista, eikä sitä "kyllä sä sitte aattona näät, kun paketit avataan" -vastausta lahjatoivekyselyyn. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, toi on aika paha :D Sun pitää viedä se kiertelemään kaupan leluosastolle ja tarkkailla minkä lelun kohdalle se jumittaa ;)

      Poista
  2. Tää on vaan se juttu mikä joka joulu on yhtä perinne meillä, vaikka vanhin kotona asuva on 16.v. niin hänkin kiikutti terassille pukille listan kiltisti pienempien siskojen perässä, koska täällä asuu äiti joka vakaasti uskoo joulupukkiin ja siitä ei keskustella :D Ajatella miten jännittävä tapahtuma tämä heille on ♥Ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana perinne! <3 Mä myös koitan pitkittää näitä juttuja, niinkuin joulupukki ja tontut ja hammaskeijut ja pääsiäispuput, ne vaan kuuluu asiaan :)

      Poista
  3. Ihana uudi ilme täällä sun blogissa ♥ Tykkään tosi paljon. Ihana tuo tytön kirjoittama kirje Joulupukille ♥ Siitä se lähtee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse <3 Piti vähän värkkäillä ja säätää kun alkoi kyllästyttää se vanha banneri ja ulkoasu, sehän olikin ihan tosi (liian!) kauan :D

      Nää harakanvarvaskirjeet on kyllä aika liikkiksiä <3 Melkein tekis mieli itsekin uskoa joulupukkiin ja kirjoittaa oma! :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)