maanantai 16. huhtikuuta 2018

Keväisen viikonlopun jälkeen


Takana on mitä ihanin viikonloppu eikä tämä maanantai tai vesisade harmita sen jälkeen yhtään!

(Tai no ehkä ihan hetkellisesti, kun olisi ollut hauska lähteä aamulla pyörällä liikkeelle, mutta tihkusateen vuoksi se ei ollut vaihtoehto. Ja kyllä, minä olen sokerista ja sulan sateella.) 


Lapset lähtivät isovanhemmille hoitoon ja meillä aikuisilla oli ilo saada osallistua yhen herrasmiehen 80-vuotisjuhlaan, nähdä samalla kavereita ja kilistää kuohuvalla, käydä syömässä  huippukivassa ravintolassa aivan mielettömän hyviä ribsejä ja illan hämyssä suunnata vielä Juha Tapion loppuunmyydylle keikalle Savoy -teatteriin!  


 Oli niin kivaa hipsutella mekossa ja avokkaissa pitkin Helsingin aurinkoisia katuja, katsella Esplanadin yli liiteleviä lokkeja ja kaikkia niitä iloisia ihmisiä, jotka olivat vallanneet puiston penkit ja nurmialueet. Ravintolat olivat avanneet terassejaan ja kaikkialla oli niin kaunista! Pitkästä aikaa nähtiin myös kaupungin iltaelämää, siinä on ollut lapsesta saakka jotain maagista! Pimenevä ilta, kaikki ne valot ja ihmiset ja se tunnelma. Haikeus puristi hetken sydämestä, kun sieltä piti lähteä  pois. 


 


Tällaisen viikonlopun jälkeen olo on, kuin olisi ollut lomalla! Vaikka ohjelmaa oli paljon,  niin samalla se oli rentouttavaa ja hauskaa! 

Taas jaksaa arjen askareita, pyykkikoneen kanssa taistelua (se temppuilee niin, että pelkään sen irtisanovan sopimuksensa hetkellä millä hyvänsä!) ja loputtomilta tuntuvia koulutehtäviä kirjamaratoneineen.


 Toivottavasti teillä oli yhtä kiva viikonloppu, eikä maanantai ole kaatunut päälle kovin pahana! Mukavaa alkanutta viikkoa ja kiitos kaikista kommenteistanne edelliseen postaukseen!


8 kommenttia:

 1. Olen iloinen, että saitte viettää yhteisen päivän ihan kahden. Kaikkea ihanaa ja kivaa saittekin sovitettua yhteen päivään. Oma viikonloppuni ei sujunut alkuunkaan suunnitelmien mukaan, mutta kaikesta selvitään ♥ Mukavaa uutta viikkoa Sinulle, Marika ja tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoinen hulinapäivä tuo lauantai, mutta pitkästä aikaa piristävä sellainen! Tuollaisia päiviä voisi tilata jostain lisää! Kevät ja lämmin sää saa selvästi ihmiset liikkeelle ja elämään pikkuisen enemmän ;)

   Kurja kuulla, että siellä meni suunnitelmat plörinäksi! Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin? Mukavaa viikkoa sullekin ja nähdään taas pian! Olispa kiva käydä terassilla kilistämässä joku aurinkoinen ilta? ❤

   Poista
  2. Kevät saa todellakin ihmeitä aikaan. Mieli piristyy ja energiat pistää ihmisen liikkeelle.

   Nyt on pikkuisella taas kaikki hyvin ainakin toistaiseksi. Todellakin meidän pitäisi päästä kilistämään laseja ja pian. Kerron sitten tarkemmin tuosta!

   Poista
  3. Kiva kuulla että asiat ovat kunnossa ❤ Meidän pitää sopia joku kippistelyilta pian!? :)

   Poista
 2. Ihana viikkis teillä, seurasin myös instassa ♥ Kahdenkeskinen aika on niiiin tärkeää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kivaaaa! ❤ Nämä kahdenkeskiset hetket on kyllä tärkeitä, ja ihan parhaita! :)

   Sullakin näytti olevan oikein hauska messuviikonloppu?! Ja nyt luvataan loppuviikolla jopa +20 lämpöä ja aurinkoa, joten pääsee ihan kevät tunnelmaan itsekin! Jee!

   Poista
 3. Ihana viikonloppu teillä! Meilläkin oli miehen kanssa viikonloppuna kahdenkeskistä aikaa, kun lapset menivät mummolaan yökylään Kevätmessureissun ajaksi. Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi kuulostaa kivalta! Meillä mies ei viihdy messuilla (niin kauaa kuin minä viihtyisin), joten ihan turha haaveilla että voitaisiin viettää yhdessä kiva messupäivä :D Nimim. kokeiltu on...

   Kivaa viikkoa sulle myös Tiiu! ❤ Tulispa nyt se auriko ja pitelisi kaunista viikonloppuna niin pääsis pihan kimppuun! :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)