perjantai 23. marraskuuta 2018

Entäs ne paperitähdet?


Kuten viime postauksessa vähän naureskellen totesin, niin meidän joulun teema näyttää olevan tänä vuonna valkoiset paperitähdet. Teemaan sopivasti bongasin kivan ohjeen jouluisen paperitähden taitteluun!Koska jostain syystä äidin askartelukaapin sisältö on muuttanut lasten valtakuntaan, ei minulta löytynyt mistään kopiopaperia kummempaa, kartongista puhumattakaan... Niinpä haukansilmäni nauliutuivat lattialla nakottaviin lahjakasseihin. -Voisikohan niitä hyödyntää?


 


Ja hei, onnistuihan se! 

Yhdestä lahjakassista riitti materiaalia yhteen keskikokoiseen tähteen ja yhteen pieneen tähteen. Tähdistä tuli myös todella jämäköitä tästä materiaalista tehtyinä. Nämä eivät pienistä heilutteluista tai lasten tutkimisista hätkähdä.

 
 


Taittelin ohjeesta poiketen tarkoituksella vähän löyhästi sakarat, jotta ne näyttävät pulleilta, mutta se on ihan makukysymys! Lahjakassien hopeiset tekstit näkyvät kivasti tähdissä ja hyödynsin kasseista myös rusetit, joilla ripustin tähdet roikkumaan. Kätevää, en siis tarvinnut kuin sakset ja liimaa omasta takaa!


 


Tähdet pääsivät koristamaan vanhan puukaapin ovia jouluksi. Tykkään tosi paljon! 

Opetin tähden taittelun tytölle ja kerran näytettyäni se jo taitteli niitä itsekseen ja opetti kaverilleenkin. Eli ohje on helppo ja toteutus käy sukkelasti! 

 
 


Tässä linkki ohjeeseen: Joulutähti

Joten ei kun askartelemaan viikonloppuna! 


 

4 kommenttia:

 1. Wau!
  Kauniit tähdet!
  Kiitos vinkistä!
  Hyvää marraskuun viimeistä viikkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että vinkistä oli iloa! :) Ja kiitos samoin, oikein leppoisaa marraskuun vikaa viikkoa sinulle myös Sari! ❤️

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)