keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kotini on linnani, mökkini on retroluolani

Jotain hyvääkin koitui siitä avaimen unohtamisesta. Kirpparilta löytyi nimittäin nämä kaksi ihanuutta. Kaksi loistavassa kunnossa olevaa retrotäkkiä! Ja vieläpä kuntoonsa ja kauneuteensa nähden edullisia, vain12 euroa per kappale.

Toinen pyörii jo pesukoneessa, kun toiveikkaana uskon saavani ne huomenna mökillä heti käyttöön.

Tämä on jo toinen...tai oikeastaan kolmas kerta kun käy näin hyvä tuuri. Noita täkkejä ei nimittäin ole kauhean usein tyrkyllä. Ensimmäiset retrotäkit ostettiin vuosi sitten Kumpulan kyläjuhlien kirppispöydästä. Kolme värikästä täkkiä vitosella. Seuraavat kaksi täkkiä löytyivät Simonkylän kierrätyskeskuksesta 3 euroa kappaleelta. Ja nyt nämä. Ei hassumpaa. Toki olen ostanut muutamia myös facebookin kirppisryhmästä ja huutonetistä. Voisi sanoa, että minulla on "retrotäkkipakkomielle"-oireyhtymä. Tällainen henkilö vaan ei voi kulkea värikkään ja edullisen täkin ohi. Se pitää saada.


Niin kaunis kuosi ja kirkkaat värit!

Tässä vielä äkkiseltään löytyneitä kuvia muista retrotäkeistämme. Onhan noita jokunen kertynyt nurkkiin, eikä kaikista ole edes kuvia.

Ihanalta kaverilta saatu täkki, mökillä piknik-peittona :)
Huutonet löytö
Oranssikukikkaat kierrätyskeskuksesta ja ruskea kirppikseltä

Lähikuva oranssikukikkaista
Alempi oranssi Fb-kirppikseltä
Vihreä-turkoosi silkkitäkki Fb kirppikseltä
Ruskea täkki Kumpulan Kyläjuhlien kirppispöydästä


Onko teillä muilla jotain "hassuja" keräilyn kohteita, joita vaan ei voi ohittaa?
6 kommenttia:

 1. Ai karmee mikä piknik huopa :D.
  Toi on silti ihan kiva systeemi, että mökillä sä retroilet kympillä,ja kotona on hillitymää, ei pääse väriähky iskemään ;). Tai ei se varmaan suhun iskiskään ;)
  -Niina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä huomaan että väriähky ja kuosiähky iskee välillä. Varsinkin keväisin muhun iskee mustavalkoinen ja raidat ja pallot, mutta se ilmenee lähinnä lasten ja omissa vaatteissa. Koti on ja pysyy valkoisena :) Mutta mökillä voi vähän revitellä väreillä. Meidän mökistä ei koskaan tule mitään sinivalkoista kiiltokuvahuvilaa ruusutarhoineen ja Gantin päiväpeittoineen :D

   Poista
 2. Toi oli ja mun pointti, että mökillä voi revitellä ;). Ja ah, se ruokapöytä ja varsinkin ne tuolit oli niiiin syötävän suloiset :).
  Muhun noi kirkkaat retrovärit ei iske, mutta pastellit on kauniita paikassaan :).
  Ja oli kyllä ihana retroluola,pikkuhiljaa hyvä tulee :)
  -Niina-

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo sun huutonet-löytösi! Niin tulee lapsuus mieleen. Mun vanhemmilla oli tuollaiset. Oliskohan ne jossain vielä tallella... ;)

  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika ärmäkkä väreiltään, mutta aivan ihana. Muutaman reiän päälikankaasta harsin kiinni ja hyvin palvelee taas :)
   Voi toivottavasti peitot on vielä tallessa! Eiku, apua, eihän sun vanhemmilla ole huutistunnareita? Etten minä vaan ostanut sun perintöpeittoa! :D

   Poista
  2. Ei ole huutistunnareita, ei pelkoa :D Täytyy käydä kaivelemassa varastoa joku päivä...

   -L

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)