torstai 27. kesäkuuta 2013

...Puuhamaa on iloinen

Päiväretki Puuhamaahan.

Autossa jo pukkasi hiki, eikä vähiten sen takia, että oli hellepäivä ja kauppakassistani puuttuu ilmastointi. Ei haittaa, perillä pääsee uimaan!

Ostettiin matkalta kaupasta eväät ja todettiin kylmälaukun unohtuneen matkasta. Ei haittaa, lämpimät nakit grillaantuu nopeammin!

Navigaattori olisi halunnut mennä aivan toista reittiä kuin me. Ei haittaa, vaikka ei uskottu sitä, päästiin silti perille!

Perillä oli parkkipaikka täpösentäynnä ja kassalle 100 metrin jono. Ei haittaa, siinä jonottassa oli hyvä kerrata lapsille käyttäytymis ja leikkimis-säännöt! Tai lähinnä sille toiselle, joka lähtökohtaisesti ymmärtää jo syyn ja seurauksen.

Täti ja äiti eivät uskaltaneet laskea korkeista vesiliukumäistä. Ei haittaa, super reipas ja rohkea kohta 6v. uskalsi mennä yksinkin! Vähänkö hirvitti seistä alhaalla katsomassa.

Grillipaikalla päivysti pari naakkaa ja heti silmän välttäessä, ne istuivat pullapussia rei-ittämässä. Ei haittaa, me jaettiin muutenkin hodarisämpylät ja pullat paikallisten sorsaperheiden kanssa! Voi että ne poikaset oli suloisia!!

Äitihenkilö näyttää kamalalta bikineissä. Ei haittaa, siellä oli paljon muitakin samassa jamassa olevia sohvaperuna-äitejä! Sitäpaitsi kuka sitä enää tänään muistaa. Pulla on hyvää.

Äitihenkilön nahka paloi. Ei haittaa, tänään sataa vettä!
Tarvitseeko edes sanoa, että meillä oli hurjan hauska päivä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)