lauantai 27. joulukuuta 2014

Kooste joululahjaompeluksista

Nyt vihdoin voin julkaista loputkin joululahjoiksi ompelemani jutut! Kestorättejä syntyi näiden pinojen jälkeen vielä toinen mokoma lisää.


Apilafroteesta tuli aika kivoja riepuja.
 

Nämä lasten yö-asut varmaan muistattekin? (niistä tuli muuten tosi sopivan kokoiset ja myssyineen ne näyttävät huippusöpöiltä lasten päällä! Harmi, ettei tullut napattua aattoiltana kuvaa.)

Tällaisia koiran "namipussukoita" annoin lahjaksi ystävälleni ja äidilleni. Näihin siis laitetaan koiran herkkunappulat ja pussi sujautetaan takintaskuun lenkille lähtiessä. Tämä kuva on myös vilahtanut jo aikaisemmin täällä ja niistä uusista taas en muistanut ottaa kuvaa, höh.
Isähenkilölle ompelin kaksinkertaisesta neuloksesta jopo-pipon. Ja sen omista vanhoista farkuista eväskassin töihin. Se kun on kuljettanut tylsästi Prisman muovikassissa eväänsä tähän asti. Jospa tämä kestäisi vähän pidempään ehjänä?
Äidilleni ompelin Eurokankaan palalaarista sukelletusta vaaleanharmaasta trikoosta paidan. Raglansaumoihin laitoin puuvillapitsiä ja kädenteille pitkät valkoiset resorit. 

 Ei paljon, mutta jotain kuitenkin tuli ommeltua paketteihin asti. Ensi vuonna enemmän sitten! 


6 kommenttia:

 1. Vau, kivoja juttuja! :) Kyllä itsetehdyt lahjat on parhaita! (vaikka tänä vuonna en tainnut tehdä mitään itse..muuta kuin siis syötäviä viemisiä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Alunperin ei ollut tarkoitus tehdä yhtään joululahjaa, mutta jotenkin niitä sitten vaan tuli ommeltua. Ehkä tosiaan ensi jouluna sitten enemmän, kun nämä näyttävät saaneen hyvän vastaanoton!

   Poista
 2. On tuossa ollut tekemistä ja tosi kauniita juttuja oot ommellutkin! <3

  VastaaPoista
 3. Sie se oot näpsäkkä! :) ihania on itsetehdyt lahjat, ne on ainakin ajatuksella ja sydämellä annettu! Toi eväskassi on erityisen hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos :) Eväskassin kanssa meinasi usko loppua, kun alkuun katsoin, että siitä tuli ihan minihame :D Piti äkkiä lisätä "rouheutta" taskuilla ja pikkujutuilla. Mutta kestävä sen pitäisi kyllä olla!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)