torstai 11. joulukuuta 2014

Silppua kuoressa

Mikä siinä on, että joka joulu pitää ne kortit askarrella, vaikka joka vuosi se jää viimetippaan ja lähinnä ärsyttää? Sitäpaitsi se on kallista.

No se tytär. Se saa äidin aina ryhtymään tähän. Kun se alkaa askarrella ruutupaperista koulukavereille ja opelle(!) joulukortteja marraskuun puolivälissä. Pakkohan sitä on ostaa kunnollisia korttipohjia, ja lumiukkotarroja ja etsiä ne ihmisten osoitteet taas kerran käsiinsä. Ei ruutupaperi-tuherruksia vaan voi antaa eteenpäin.



Tyttö keksi hienoja talvisia iskulauseita joihinkin. Kuten; 

-Tontut öisin liikkuu. 
-Jee on talvi taas.
-On raikas talvisää
-Lunta sattaa ja hanki hohtaa.

Ja ehkä paras näistä; 
-Tontut kurkii ja minä olen kilti.

 


 Täältä ne siis taas tulee. Kiitos Itella, kun toimitat jälleen silppua kuoressa ystävillemme ja sukulaisillemme.


4 kommenttia:

  1. Juu, ei ole halpaa puuhaa. Tosin halvemmaksi sen saa jos kotoa jo löytyy kaikenlaista tarviketta jota käyttää korteissa. Jotkut tekee kokonaan kierrätysmateriaaleista...Mutta se härpäkkeiden määrä kun lähtee ostamaan tarvikkeita niin kyllä siinä kukkaro laulaa...

    VastaaPoista
  2. Joo niinpä! Meiltä kun löytyi valmiina tussit, sakset ja kuivakka erikeepperi :P Piti ostaa korttipohjat, kirjekuoret, skräppipapereita ja postimerkkeihinkin meni yli 10 euroa!

    VastaaPoista
  3. Tänä vuonna oikaisin ja lähetin ystäville ja tuttaville kaupan valmiit joulukortit. Toki niihin piti lisätä muutama tarra koristukseksi. Ja vähän kimalleliimaa tunnelmaa tuomaan. Ja kalligrafiatussi piti ostaa että sai kauniisti kirjoitetut tekstit. Ja vähän juuttinaruakin ostin ihan pienen kerän kun se sopi niin hyvin kortin kanssa. Kalleimmat kortit ever! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhahha :D Hyvin "oikaistu"! Kiitos kommentista, tämä piristi kummasti!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)