lauantai 2. tammikuuta 2016

Ompeluvuosi 2015 (kuvavaroitus!)

Instagramissa väläyttelinkin muutamia viime vuonna ompelemiani juttuja ja lupailin postausta kaikista, koko vuoden ompeluista. Tässä tätä nyt sitten olisi.
 

Kokosin myös toissavuonna kaikki vuoden aikana ompelemani jutut yhteen postaukseen. Eli vuoden 2014 ompelukset löytyvät TÄÄLTÄ
Viime vuonna laitoin kuvat kuukausijärjestykseen, mutta nyt en jaksa olla niin järjestelmällinen vaan laitan ne tähän vaan pötköön. Varautukaa isoon kuvapläjäykseen siis!


























































Muutama juttu tästä listasta puuttuu, kun en muistanut ottaa niistä kuvia, mutta onhan tässäkin jo kuva poikineen.

Aika jännä. Omasta mielestäni en ole ommellut oikeastaan yhtään tänä vuonna. Tosi vähän ja ihan liian harvoin, ja kuitenkin olen ommellut joka kuukausi jotain. Hämmentävää. Ehkä mä ompelen salaa itseltäni tai jotain? :D

Vähän ompelusormea syyhyttäisi ja tällä viikolla eräs ilta teinkin tilauksen yhteen mahtavaan nettikangasputiikkiin. Jeij, tästä se lähtee; -uusi ompeluvuosi! Minä tarvitsisin uusia mekkoja ja huppareita ja tyttö legginssejä. Uudenvuoden lupaus -postauksessakin mainitsin, että lupaan järjestää tulevana vuonna enemmän aikaa rakkaille harrastuksille, eli myös ompelulle!
 



8 kommenttia:

  1. Viude mitä ompeluksia! <3 Vähän alkaa syyhyttää ompelusormia täälläkin, en tiedä sainko viime vuonna ommeltua yhtään mitään! :o Loppuvuodesta hurhadin neulontaan, sentään jotain oon saanu aikaseksi. ;) Saumuri vaan pitäis saada, sillä vissiin trikoota helpompi ommella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Saumuri on tosi kätevä ja nopea, mutta ilmankin pärjää oikein hyvin. Minäkin ompelin ensimmäisen vuoden ihan ompelukoneella vaan ja oikein kestäviä ja hyviä vaatteita tuli tehtyä! Eikun kokeilemaan!! (Ja jos päädyt saumurin hankintaan niin suosittelen Karnaluksia, samat koneet edullisemmin...)

      Poista
  2. Ei ole hukkaan mennyt viime vuosi ompelurintamalla. Niin niitä vaan kertyy, vaikkei muka mitään oo tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jännä! Mulla on oikeesti ollut koko syksyn sellainen (itsesääli)fiilis, etten ole ehtinyt mitään ommella ja kankaat seisoo vaan ompelunurkassa hyljättyinä :P
      Mutta tänä vuonna aion ommella enemmän! <3

      Poista
  3. Kivoja ompeluksia viime vuonna olet tehnyt, mitähän keksitkään tänä vuonna :) Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suunnitelmissa kyllä piisaa, mutta saa nähdä kuinka toteutusten kanssa käy! :D
      Ihanaa alkanutta vuotta sinne myös! <3

      Poista
  4. Ihanaa kun tolla lailla osaa ommella, mä en kyllä osais!! Oothan sä tehnykin vaikka mitä, ahkera tyttö! =)

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)