torstai 8. syyskuuta 2016

Taas mennään!


Täällä jälleen pakkaillaan mökkivarusteita kasaan ja hurautetaan viikonlopun viettoon. 
Sinne onkin luvattu kaunistä syksyistä säätä ja ihan mukavia lämpöasteita. 
Päästään ulkoilemaan oikein kunnolla koko porukka ja eiköhän me muutama nuotiomakkarakin paistella pihapuuhien välissä.




Tuossa automatkalla halki suomen näkee kivasti vuodenaikojen vaihtumisen, 
viime kerralla pellot olivat juuri puitu ja kauniin ruskeaa sänkipeltoa näkyi siellä täällä, auringonkukkia näkyi pelloilla ja puut nurmi olivat vielä aivan vihreitä. 
Luulenpa maiseman muuttuneen parin viikon aikana taas astetta syksyisemmäksi. 




Nämä alkavat olla niitä vuoden viimeisiä mökkiviikonloppuja ennen talviteloille laittoa. Sellaisia hieman haikeita aikoja siis. Koko pitkän talven sitä sitten odottaa milloin sää vaihtuu niin keväiseksi, että mökkikauden pääsee taas aloittamaan ja voi sitä onnea kun se viikonloppu vihdoin koittaa. On se rikkautta, nämä suomen neljä vuodenaikaa, kaikissa puolensa <3



Mun täytyy kertoa yllä olevien farkkulegginssien tarina. 
Ostin ne joskus viime syksynä H&M:sta ja käytin ehkä kerran. 
Mallista huolimatta väri oli jotenkin liian tasainen ja mummofarkkumainen. Siellä ne on kaapissa pyörineet kokonaisen vuoden edes käymättä päällä. 

Nämä on kuitenkin päällä ihan huippuhyvät, joten otin sakset käteen ja rips-raps. 
Vähän kreisiä, mutta ajattelin että syteen tai saveen, vaikkei ne menisi pilalle niin en minä niitä silti olisi koskaan käyttänyt. 

Minusta näistä tuli pikku tuunauksella kivat käyttöfarkut ja hei ei mummot enää ollenkaan! 
Tällainen pullurainen äitihenkilö arvostaa kankaan joustavuutta ja korkeaa vyötäröä ja aikoo nyt siis matkustaa koko viisituntisen mökille nämä jalassaan.


   Mutta nyt täytyy kiiruhtaa koiran pissitykseen ja nostella kamppeet autoon, hops! 
Ihanaa ja aurinkoista viikonvaihdetta teille kaikille! 


ps. paistoin Suuttujalle lounaaksi lettuja synttäripäivän kunniaksi ja poika söi kaksin käsin kymmenen pikkulettua! On se <3 

6 kommenttia:

  1. Mökkeily on kivaa!Joskus haaveillut mökistä tuolla meren rannalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökkeily on parasta! ❤ Meillä ei ole omaa rantaa vaikka meri onkin tuossa ihan lähellä. Lasten ollessa pieniä se on ollut huojentavaa, mutta nyt niiden kasvaessa olisi oma ranta toki kiva olemassa.

      Poista
  2. Nämä aurinkoiset syyspäivät on ihan mielettömän ihania...ja kauniita ♥ Teillä tulee olemaan varmasti ihan mielettömän ihana viikonoppu mökillä. Nauttikaa ♥ Noi, farkkuleggarit on muuten tosi hyvännäköiset sun päällä eikä yhtään mummomaiset! Olet muutenkin niiiin kaunis ♥ Kivaa viikonloppua koko perheelle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisista aurinkoisista ja kuivista syyspäivistä minäkin tykkään! ❤ Noi kuvat on vähän hassuja kun käytin jotain ihme filtteriä, todellisuudessa farkut on vähän vaaleammat ja minä ryppyisempi, hehhee. Lahkeiden kääriminen ja pari sakseniskua pelasti kyllä pöksyt käyttökelpoisiksi :)

      Ihanaa syysviikonloppua sinulle Krisse! ❤

      Poista
  3. Farkuista tuli tosi kivat!
    Teillä onkin kiva viikonloppu tiedossa, pitkä sellainen, jos kerta tänään jo lähdette. Mä aloin oikein miettiä, että mikä päivä nyt on... että apua, onko nyt jo perjantai?? Ei muuten, mutta mun pitäis siinä tapauksessa olla just nyt töissä... =D No onneks on vasta torstai!

    Oikein ihanaa, aurinkoista ja kaunista syksyistä viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, me tosiaan ollaan yleensä mökillä to-su, koska matka on pitkä. Tai siis pyritään sumplimaan niin että päästään jo to karkaamaan arjesta, mutta eihän me tietty joka viikonloppu mökillä käydä :D

      Ja joo, yllättävän käyttökelpoiset tuli housuista ja luonnollisesti kiva, että omasta kaapista löytyy "uusia rytkyjä" eikä tarvii lähteä kaupoille :P

      Ihanaa viikonloppua sinullekin Heli ❤ Nautitaan nyt kun aurinko vielä esiintyy!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)