lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pilkuttaa

Äitihenkilön vaatekomerossa pilkuttaa ja pahasti. Niin kivaa ommella välillä itselleen! Ja miten kivaa saada uusia vaatteita!
Olen ollut yhteensä 4,5 vuotta kotiäitinä, välissä vajaan vuoden töissä ja niin ikävää kuin se tavallaan onkin, niin se näkyy vaatekaapissa...ja siten myös minussa. Minulla on aina mukavat vaatteet. Liian mukavat jopa. Eli polvipussit ja kulahtanut neuletakki. AINA. Mustia vaatteita aivan liian paljon. Ja kaikki samantyylisiä; pitkän mallisia trikoisia toppeja ja t-paitoja, yksivärisiä neuletakkeja, legginssejä ja "mukafarkkuja", pari hametta -mukavaa trikoota tietenkin.


Mukavaa trikoota nämäkin, mutta kuosi sentään on pirtsakka. Tuubihuivi on toiselta puolelta musta, toiselta pilkullinen ja sen saa kolme kierrosta kaulan ympärille. Neljä on liikaa, kaksi liian vähän.Nämä pilkut toimivat tosi kivasti punaisen neuletakin kanssa tänään :)

Pusero on Ottobren summer basic-kaavalla toteutettu. Todella toimiva kaava edelleen!


Näistä tuli suoraan uudet lempparit! Ja vaatekaappi sai muutakin sisältöä kuin mustaa. Ehkä sekin pikkuhiljaa piristyy ja loppuu se synkistely? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)