lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tiikeeerrriiiii äidille ja pojalle

Alun epäilyn jälkeen tilasin kuitenkin tuota Puutarhapiilo-kangasta, onneksi, sillä nyt tykkään siitä tositosi paljon!

Minun vahvuuteni ei todellakaan ole tuo kankaiden leikkaaminen. Jotenkin onnistun leikkaamaan niin epäedullisesti, ettei metri kangasta tunnu riittävän kuin korkeintaan alushousuihin. Heh. Niin tässäkin tapauksessa.

Tein "kaavan" viime syksynä ostetusta Gina Tricotin topista ja mallasin sitä siihen kankaan päällle -riittää oikein hyvin ja jää ylikin. Sitten jotenkin käänsin kankaan kuitenkin ja leikattuani etukappaleen, totesin ettei kangas sittenkään riitä takakappaleeseen! WTF?! Piti kaventaa, että sain leveyden riittämään... *purkamista ja huokailuja* Sovitus. Eiiiii, tämä on ihan pressu. Ei hyvä, ei ei.

Tässä kohtaa paita ja loput kangas-suikaleet lensivät kaaressa ompelukoriin odottamaan uusia hermoja. Ne palautuivat parissa päivässä. Taas uusi yritys. Lyhensin etu- ja takakappaleet ja lisäsin samasta trikoosta helmaan leveän ja aavistuksen tiukemman vyötäröresorin/kaistaleen. Lopuksi vielä mustaa resoria kaula-aukkoon ja avot. Siinä se on!

Nyt se on kiva; lyhyt ja pallomainen malliltaan, ihan niinkuin minäkin! :D


Kankaasta jäi muutamia pieniä tilkkuja. Niistä riitti vielä pojalle kesäksi polvihousut, joissa takakappaleet on mustaa trikoota, etukappaleet Puutarhapiiloa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)