torstai 7. helmikuuta 2013

Terveiset auringosta!

Päätettiin (tai oikeastaan isähenkilö päätti) lähteä Club One -pisteillä etelään, eli Silja Operalla Tallinnaan, hehh.

Meillä oli tosi mukava deluxe-hytti parivuoteella ja isolla erkkeri-ikkunalla, näkymät suoraan merelle. Hytin hintaan kuului erikoisaamiaiset ala carte -ravintolan tiloissa, oih, ne tuoreet croissantit saa vieläkin veden kielelle!

Lapset tykkäsivät ihan hirveästi olla laivalla, eikä äitihenkilöäkään oksettanut yhtään. Laivan leikkihuone oli tosi iso ja siellä oli paaaaaaljon leluja ja tekemistä, siihen on selvästi ajatuksella panostettu! Oli potkuautoja ja -mopoja, pallomeri liukumäellä, leikkimökki ja hellat leikkiruokineen ja kattiloineen, kiipeilyseinä (!!) ja iso vaahtomuovinen peuhupatja sekä erillinen huone, jonne oli rakennettu mini elokuvateatteri. Isommille lapsille oli tarjolla mm.pelikonsoleita. Leikkipaikan valvoja-täti teki pyynnöstä vielä kasvomaalauksiakin ilmaiseksi!

Laivalla esiintyi Elonkerjuu!! Satuttiin siis hyvänä päivänä paikalle, kun oli iskelmäristeily. Tyttö jaksoi hienosti valvoa vaikka bändi esiintyi vasta 22.45 ja pienempi nukkui sikeästi rattaissa makuupussissa isähenkilön pitäessä vahtia vähän kauempana juhlakansasta. Muutama laulu kuunneltiin ja pari käytiin vielä tanssilattialla pyörähtämässä tytön kanssa kahdestaan ennenkuin väsy iski ja paineltiin hyttiin nukkumaan.

Aamulla käytiin herkkuaamiaisella ja lähdettiin rantaan. Ihana aurinko jaksoi paistaa ja räystäät tippuivat vettä, tuli aivan keväinen ja kevyt mieli! Katsastettiin Zaran alennusmyynnit ja ostettiin lapsille huippusöpöjä vaatteita. (ja kyllä, käytiin myös superalkossa hakemassa isähenkilölle lonkeroa) Äitihenkilö sai laivalta Kenzon hajuvettä ja bodyshopin kookos-suihkugeeliä *voi nuuuuh* ja tietysti karkkia namihampaan kolotukseen, uuups.

Kaikenkaikkiaan oli onnistunut (extempore) reissu ja kaikilla oli mukavaa ja relaksoivaa laatuaikaa perheen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Miten voikin olla noin kauniita lapsia <3 Isähenkilö on vielä pulassa ton tytön kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin minunkin mielestäni, mutta saatan olla hieman puolueellinen ;) :D Ja kyllä, isähenkilö on jo nyt aivan helisemässä tuon tytön kanssa, niin taitavasti se kietoo pikkusormensa ympärille!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)