tiistai 30. huhtikuuta 2013

Näin se käy!

Nimittäin tee-se-itse -kampaaja tai siis, leikkaa itse hiuksesi. Bongasin ihan huipun linkin, jossa nainen leikkasi hiuksensa kerroksittain itse kotonaan ja lopputulos-kuvista vaikuttuneena aloin googlaamaan lisää infoa. Löytyihän sitä, youtubestakin useita havainnollistavia videoita eri tekniikoista.

Minulla on pitkät ja luonnostaan kihartuvat ja taipuisat hiukset ja kaikesta värjäämisestä ja suoristusraudan käytöstä johtuen todella kuivat ja kuolleet latvat. Joten tuumasta toimeen. (kerrottakoon ettei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun leikaan omia hiuksiani, ja hei, ei todellakaan viimeinen!)

Valitsin tietenkin sen helpoimman löytämäni tavan. Eli:

1.) kostuta hiukset ja vedä ne takaraivolta eteen otsalle, joko keskelle (jos haluat kaarevan otsatukan) tai jommalle kummalle ohimolle (jolloin tulee vino otsis) ja laita siihen kaksi pompulaa peräkkäin.
2.) Vedä etummaista pompulaa ponnaria pitkin siihen kohtaa josta haluat leikata, eli näin valitset pituuden tulevaan hiusmalliisi.
3.) Niks ja naks, leikkaa pompulan kohdalta poikki.
4.) Avaa hiukset ja föönaa ne kuiviksi

Tadaa! Uusi look ja terveet hiuslatvat!

Tässä linkki youtube -videoon, jonka ohjeella itse tein:
http://www.youtube.com/watch?v=f-GAilMmCqQ

Tuli niin hyvät, että voin oikeasti lämpimästi suositella kaikkia pitkähiuksisia kokeilemaan. Minä en enää koskaan mene kampaajalle, hehhe!

Minun luonnonkiharoissa hiuksissani ei tuo malli tule niin hyvin esille, mutta ehkä tästä saa vähän osviittaa? Eli päältä lyhyemmät ja kerrostuu pidemmiksi takaa. Leikkaan kesemmällä varmasti vielä toisetkin 10 senttiä pois tällä samalla tavalla.

Ja ensimmäiset pisamat pölähti ylähuuleen jo :DEikun vapputukkaa leikkomaan kaikki ;) 


2 kommenttia:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)