maanantai 11. marraskuuta 2013

Tilkkuisa kalenteri

Joulukuu lähestyy uhkaavasti. Joulukoristeet, -karkit ja -kalenterit täyttävät kauppojen hyllyt ja postiluukku huutaa hoosiannaa, kun mainoslehtisiä satelee joka päivä ja välillä iltaisinkin.

Aiheeseen liittyen otin viikonloppuna tilkkukassin esiin ja aloin valitsemaan sopivan kokoisia ja -kuosisia joustofroteita riveihin. Niistä syntyi pieniä kalenterinluukkuja, pieneen, oikeastaan nukelle paremmin kokonsa puolesta sopivaan, peittoon. Pohjana kelta-valkoraidallinen joustofrotee ja taustana musta velour. 

Kalenteri-peitto. Iloisen värikäs ja pehmeä. Ehkä sinne tonttu iltahämärissä piilottaa rapisevaan paperiin käärityn namun? 
Sitten, kaikki epätoivoiset vanhemmat, vink vink!
 
Viime vuonna tähän aikaan ostelin kovasti kaikkea pientä ja söpöä tytön "kalenteria" varten. Sillä oli huoneessaan sellainen huopainen sukka, jonne tonttu toi yllätyksen aina yöllä, mutta vain jos tyttö oli ollut kiltti. Jos oli tuhma, ei tonttu tullut käymään. 

(sukasta löytyi mm. tarroja, värikyniä, joulukuusen koristeita, tikkareita, pieniä lelufiguureita ja kirppiksiltä löytyneitä pieniä juttuja)

Ihan huippu aika vuodesta, äitihenkilön mielestä, kun voi tontun avulla kiristää ja uhkailla, ja mikä parasta; -SE TOIMII!! Meillä asui joulukuussa aika kiltti lapsi, hehhee. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)