perjantai 11. heinäkuuta 2014

Mitä-mitä-mitä?

Ne shortsikelit tulivat kuitenkin! Jeeeeee-eeee-eeeeee!

Suuttujalla on edelleen mystinen housupula. En voi käsittää, miten se voi olla mahdollista. No tähän hätään ompelin parit shortsit ja pari t-paitaa, jos niillä vaikka pötkisi ainakin yhden lämpimän viikonlopun yli?

Skootteri -trikoo on Fb-kirppikseltä ja vihreä väri sopii Suuttujalle kuin nenä päähän.


Mustavalkoinen t-paita on jämäpaloista koottu, mutta yksinkertaisuudessaan ihan hauska ja sopii monenlaisiin alaosiin väriensä puolesta.Toiset shortsit on sinistä joustocollegea ja raikkautta tuomaan laitoin valkoiset resorit ja takapuoleen silitysarkeilla tähdet.Näissä on myös vähän lyhyemmät lahkeet ja lahkeensuissakin resorit. Sininen t-paita on tuttua pupu-trikoota, josta tehtyjä vaatteita täällä on vilahdellut aikaisemminkin.Omatkin mekkokankaat tuolla odottaa paininjalan alle pääsyä, kun vaan ehtisi! Meillä puhaltaa uudet tuulet ja tulevat kuukaudet tulevat olemaan hektisiä, mutta siitä lisää myöhemmin. Ollaan vielä hetki salaperäisiä.

Tänään startataan taas viikonlopuksi mökille, toivottavasti kesäkurpitsantaimet ovat vielä hengissä ja salaatit kasvaneet vartta niin, että niitä saisi napsia ruokapöytään.

Hyvää viikonloppua teille sinne ruudun taa :) Kiitos kun jaksatte käydä kurkkimassa täällä, vaikka postaustahti onkin nyt väliaikaisesti melko hidas. Uusia kivoja juttuja on kuitenkin tulossa, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)