perjantai 16. lokakuuta 2015

Aurinkoista viikonloppua!Me nuhanenät tihrusilmät lähdetään pian laittamaan mökki pakettiin talveksi. Se on aina sellainen "tippa linssissä" -tyyppinen tapahtuma ja sunnuntaina autossa istuu hiljaista porukkaa. Mutta onhan se taas parin kuukauden tauon jälkeen aivan ihanaa pääsiäisen tai vapun tienoilla korkata uusi mökkikausi. Pitää koittaa muistaa tämä siinä hetkessä kun puretaan pihakeinua ja katosta varastoon.

Ja onhan täällä kotonakin paljon puuhaa ja pihahommia vielä ennen lumen tuloa.

Ensi viikolla nappaan äidin kyytiin ja lähdetään ostamaan kanervia ja callunoita ja lyhtykynttilöitä syyspihoja koristamaan. Muitakin pieniä suunnitelmia on meidän syyslomaviikolle, mutta katsotaan mitkä suunnitelmat toteutuu ja mitkä saavat jäädä toiseen kertaan. Yksi aivan ehdoton toteutettava on kyllä mun oma ompelupäivä, mä olen sen ansainnut ja meinaan pitää siitä kiinni.


Meille onkin luvattu tosi kaunista ja aurinkoista viikonloppua ja asteitakin iltapäiville +10! Tämä kaunis pitkä syksy kyllä korvaa tuota huonoa viime kesää.
Ainoa, mitä kammoan näissä syksyisissä mökkireissuissa, on metsästyskausi. Pelottaa, että hirvet hyppivät paniikissa tielle ja auton eteen ja monesti iltahämärissä mökin saunan terassilla kuulee kuinka koirat haukkuvat kumeasti ja laukaukset pamahtelevat jossain lähistöllä. Vaikka ymmärrän metsästyksen tarpeellisuuden ja sen, että ne eläimet viettävät hyvän elämän kuolemaansa saakka, lihat tulee käyttöön jne. tulee minulle silti suru. Viime mökkireissulla näimme kuin koira ajoi kolmea hirveä, jotka raukat juoksivat henkensä edestä pellon poikki etsien turvaa. Yksi oli iso uroshirvi, toinen vähän sitä pienempi ja viimeisenä melko pieni vasa. Kyllä säälitti. Mä oon vähän tämmönen kettutyttö. Tai puputyttö oikeastaan. Samaa lajia näiden karvakorvien kanssa.


Sellainen avautuminen tällä kertaa. Mutta nyt pakkailen loput kamppeet matkaan ja toivotan teille, ihanat, tärkeät lukijani, oikein kaunista ja rentoa viikonloppua! Palaan maanantaina mökkikuvien kera <3 8 kommenttia:

 1. Hei, hyvää lomaa :) ja muksaa mökkiviikonloppua kaikesta huolimatta! Ajelkaahan varovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä lomaa starttaillaan ja suunnitellaan kovasti ohjelmaa loppuviikolle :)
   Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! <3

   Poista
 2. Turvallisia kilometrejä teille ja ihan samalla tavalla noita elukoita säälin vaikken mitään parempaa tiedäkkään kun hirvipaisti :D Juu ristiriitaista kyllä!!! Nauttikaa viimoisesta mökkiviikonlopusta, se on taas ihanaa keväällä sinne päästä fiilistelemään!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Katja <3 Mä kans hyvällä halulla söin mökillä grillattua makkaraa vaikka tehotuotanto-possujen kohtalo surettaakin. Tää on niin tätä.

   Poista
 3. Voi kaninkorva mikä suloisuus siellä puputtaa! Minäkin olen arjen kettutyttö. Tippa silmässä tänäänkin katselin auton alle jäänyttä oravaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on tällainen pupupariskunta täällä :) <3 Noi teiden varsilla lojuvat on kyllä niin raasuja, muistan minäkin itkeneeni tien poskessa kuolleena maakaavaa kettua :( Olis ihan kamalaa itse ajaa jonkun eläimen yli!! Toivottavasti niin ei koskaan tule käymään.

   Poista
 4. Ihanaa lomaa! Täällä lomat jo pidetty...piti niin mennä mökille, mutta nämä sisustushommat vetivät nyt pidemmän korren ja aloinki tapetoimaan olkkaria!
  Ihana puppeli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lomasuunnitelmia on niin paljon, etten tiedä miten kaiken kivan tässä viikossa ehtii toteuttamaan! :D Tapetointi ja sisutelu onkin niin parasta ja antoisaa, kun näkee oman käden jäljen heti!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)