sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween ja Lokakuun positiiviset

 Meillä, kuten monissa muissakin kodeissa, juhlittiin eilen Halloweenia. Meidän kasivee töhötti jo kuukausi sitten, että hän haluaa pitää pienet juhlat ja kutsua muutaman kaverin kylään. Äitihenkilö heltyi kaikesta tästä innostuksesta ja järjesti pienet parituntiset kemut lauantai-iltapäivälle. 

Tänäkin vuonna piirrettiin mandariineihin "kurpitsanaamoja", askarreltiin ja teipattiin haamuja ikkunoihin, ostettiin muutama aiheeseen kuuluvia ilmapallo ja ripustettiin pitkä lepakkonauha ikkunaan.
 


 

 Minä sulattelin suklaata ja värkkäilin lakuista tällaisia hämähäkin tapaisia örkkejä. Osan örkeistä nostin ihan kaupan hyllystä poimittujen suklaamuffinien päälle ja osan jätin sellaisenaan naposteltaviksi.

Näiden lisäksi oli tarjolla popcornia, haamuvaahtokarkkeja, yllä olevia mandariineja ja vihreää kuplivaa "noitajuomaa" (vihreää mehutiivistettä ja sitruunalimua)

 


Joskus on kiva järjestää ihan rennolla otteella pienet juhlat, ilman sen isompaa leipomisurakkaa ja suursiivousta. Hyvän tunnelman saa aikaan paljon pienemmälläkin vaivalla ja aikaa jää muuhunkin touhuiluun! 

 

Lastenjuhlien jälkeen vietiin lapset mummolaan ja lähdettiin aikuisten kutsuille paljuilemaan ja iltaa viettämään. Oli kyllä hurjan mukava ilta ja yö! Kerron niiden tuoksinoista vielä lisää tulevissa postauksissa!

Mutta nyt; LOKAKUUN POSITIIVISET -listaus:


-Omakotitalo ja pihatyöt. (muistuttakaa minua tästä sitten kun kiukuttelen talvella lumitöistä, heh)

-Syysloma ja perheen kanssa vietetty muutama päivä. On kiva kaikkien arjen kiireiden keskellä huomata, että me ollaan hyvä tiimi edelleen ja viihdytään yhdessä. Se jos mikä on tärkeää ja lisää onnellisuutta.

-Risteily; hyvä ruoka, parempi seura ja kivat ostokset.

-Uudet hyvät biisit; (jotka soi päässä nonstoppina) Sanni -Pojat, Yö -Minne tuulet vie, Apulanta -Valot pimeyksien reunalla ja Paula Vesala -Tequila.

-Ruokaa laittava mies. Se tekee muuten oikein hyvää ruokaa. Ja mielellään! Minä huolehdin arkiruuat pöytään, mutta viikonloppuisin keittiöön astuu isähenkilö. En pistä tätä yhtään pahakseni!

-Ikea -reissu ja lasten uudet vaatekaapit. Ja sanottakoon, että paras seikka tässä on se, että ne uudet kaapit sijaitsevat talon alimmaisessa kerroksessa eli kodinhoitohuoneen välittömässä läheisyydessä. Enää ei tarvitse kulkea pyykkikorin kanssa kolmen kerroksen väliä!

-Kellojen kääntö ei vaikuttanut meidän perheen unirytmeihin millään tavalla. Samalla tavalla posotetaan unta kuin ennenkin. Ainoastaan Suuttujan yölliset kasvukivut valvottavat aika-ajoin.

-Kanit karvanaamat. Pienet pummaavat tyypit. Ne rakastaa banaania ja pähkinöitä ja leipää. Ilman mitään viemisiä ei ole alakertaan asiaa. Jos olit niin ajattelematon ja tylsä tyyppi, että ilman amuse bouchea astuit jalallasi alakerran parkettiin, niin sinua kyllä huomautetaan asiasta. 


-Kivat kirppislöydöt! Joskus (harvoin) tulee lähdettyä tyhjin käsin kirpparilta ja joskus taas löytyy vaikka mitä kivaa niin paljon, ettei lompakko meinaa kestää.  Nyt onneksi kesti ja sain napattua mukaani kaikki vastaantulleet ihanuudet.


Tässä kuussa tuli jotenkin tosi vähän kirjattua ylös näitä positiivisia juttuja, joten lista jäi vähän tyngäksi. Pitää tsempata nyt marraskuussa keskittyä havainnoimaan enemmän niitä mukavia asioita elämässä.

Lokakuu on ollut ihmeen kiireinen ja nopeatempoinen ja tämä äitihenkilö meinaa väkisinkin hukkua arjen hektisyyteen. Toivotaan kiireettömämpää marraskuuta, vaikka vähän epäilen sen toteutumista. Harvemmin joulua kohti meikäläisen tahti hellittää, päinvastoin ;)


Toivottavasti teidän lukijoiden marraskuu on lähtenyt käyntiin mukavissa tunnelmissa <3 Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!




10 kommenttia:

  1. En mä kestä, tuo teidän pupu on yliveto :D

    VastaaPoista
  2. Olihan siinä jo listaa kerrassaan :) Ihana kyllä tämä sinun idea, saatanpa joskus sen kopioidakin, jollakin lailla. Mahtavat kirppislöydöt, oliko Piknik korissa vielä sisältökin tallella? Ihanaa, rauhallisempaa marraskuuta sinnekin, täällä toivotaan ( epätoivoisesti) samaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan kirppiksillä kiertelyä, harmi, ettei niissä viihdy kukaan muu perheenjäsen ;P Korissa ei ollut sisältöä ja hyvä niin, koska muutoin hintakin olisi todennäköisesti ollut enemmän kuin muutaman euron ja mun olisi ollut pakko jättää se ostamatta :O Nyt voinkin keskittyä talven mittaan hankkimaan sinne sisältöä kesäksi <3
      Toivottavasti toiveesi toteutuu ja marraskuusta tulee leppoisa! Yritetään ainakin! :)

      Poista
  3. Voi mikä pupu <3
    Rennot juhlat on parhautta! Ja Halloween hauskaa hassuttelua syksyn pimeyteen. :)
    Mukavaa marraskuuta sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupu on kyllä sellainen persoona että! <3
      Mä taidan jatkossakin ottaa (ainakin lastenjuhlat) järkkäilyt astetta rennommalla otteella, kun sekin näköjään toimii! :D Hyvää marraskuuta Taina!

      Poista
  4. Kasivee oli varmasti tyytyväinen ja iloinen juhlistaan. Ihanaa, kun järkkäsit ja tuo on niin totta, että aina ei kaikkea tarvitse leipoa itse. Sinäkin sait nyt tosi näyttävät ja ihanat hämismuffinit, kun v'ähän tuunailit kaupan valmiita.

    Ihanaa marraskuuta Sinulle, Marika ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tykkäsi kyllä ja "pikkunoidilla" oli kivat kemut! Täällä ne soitti ja lauloi mukana Robinia ja Sannia ja joi itsensä noitajuomasta sokerihumalaan :D Aikuiset sitten illalla omista juomistaan :P

      Ja kiitos Krisse <3 mukavaa marraskuuta sinulle myös :)

      Poista
  5. Voi miten söpö pupu! Ihania löytöjä kirpputorilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellainen epäluuloinen ja ahne mussukka <3 :D
      Kirppikset on siitä kivoja, että joskus eteen tulee jotain ihan odottamatonta ja siihen on helppo tarttua kun hinta on kaupan hintoja huokeampi! :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)