maanantai 15. elokuuta 2016

Pupu piilossa

Ompelin itselleni ihanan Pupu -hupparin tuossa jokunen viikko sitten. Ostin jo keväällä naisten Ehta -kaavan, jota päädyin nyt vasta loppukesästä kokeilemaan. Kaava onkin ihan tosi kiva ja tykkään erityisesti tuosta vuoritetusta kietaisuhupusta! Mä kyllä tarttisin enemmänkin tällaisia pehmeitä (lohtu)paitoja, joihin kääriytyä, tai sellainen fiilis tuosta hupusta tulee.

Lyhensin kaavasta helmaa (en ihan riittävästi, mutta ehkä tätä voi pitää myös tunikana) ja jätin taskupussit pois. Seuraavaan voisi ajatella tekevänsä sellaisen etutaskun niinkuin monesti huppareissa on.

Tämä trikookin on kuin tehty meille! Asuuhan meilläkin herra kani tuolla alakerrassa. Mä oon varmaan ikuinen puputyttö :D



Kerrankin tilasin kangasta reilusti, joten jämistä saan ommeltua lapsille vielä jotain söpöä syksyksi <3 Voidaan taas samistella! 

 Totesin tuossa lasten vaatekaappeja peratessa Suuttujan kasvaneen ulos lähes kaikista paidoistaan! Laitoin ainakin kymmenen itse ompelemaani paitaa pois, kun hihat jäivät pojalla puoleen väliin käsivartta. Pihakirppistä kun tässä suunnitellaan, niin myytävää ainakin löytyy! 

Täällä parannellaan flunssaa taas vaihteeksi. Ensin alkoi tyttö valittaa kurkkuaan, sitten Suuttuja ja nyt olen minä vuorossa. Lapset on onneksi jo terveitä ja pääsivät kouluun ja päiväkotiin. 
Näin se arki ja pöpökausi taas starttaa meidänkin perheessä.  
Onneksi on lämmin pupuhuppari ja villasukat <3 Saa syksy tulla. 




8 kommenttia:

  1. Onpas hieno huppari!😊
    Pihakirppikset on kivoja! Pitäisi myös mennä kirpparille myymään
    tavaraa/vaatteita. Ihan tässä ens viikolla meen varaamaan hyllypaikan!😀
    Niin paljon on ylimääräistä roinaa, että ärsyttää!

    Pikaista paranemista sinne!😊❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään hupparista tosi paljon itsekin :)

      Minä pidän nyt ensimmäistä kertaa pihakirppiksen ja vähän jännittää tuleeko porukkaa paikalle vai roudaanko tavarat turhaan ulos ja kesähuoneeseen levälleen :P Itse kyllä tykkään tosi paljon kierrellä kirppiksillä ja monesti vastaan tuleekin ihania löytöjä!

      Iloista tiistaita sinulle! :)

      Poista
  2. Ihana on!! *sydänsilmähymiö*

    VastaaPoista
  3. Ihku!!
    Voi jee kun on ihana taito osata tehdä vaatteita! =)
    Kirpparia pitäisikin alkaa järjestää. Jotkut nettikirpparit on nyt omalta osaltani toimineet kiitettävästi, mutta on se aika rasittavaa sitä kamaa roudata eestaas. Helpommalla pääsisi kun jengi tulisi vaan valkkaamaan itse.

    Toipukaahan flunssasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparit on niin kivoja! :)
      Mua myös ärsyttää nettikirppiksillä se, että jokainen paita pitää kuvata viidestä eri suunnasta, mitata mittanauhan kanssa ja vielä pakata ja juosta postissa niiden kanssa! Ihan liian työlästä parin euron takia!
      Katsotaan tuleeko pihakirppiksestä suksee, jos tulee niin ilman muuta alan mieluummin järjestämään niitä :)

      Poista
  4. Ihanan hupparin olet taas ommellut. Malli on minusta tosi kiva. Niinhän nuo lapset kasvaa ja uutta vaatetta saa olla alvariinsa hommaamassa. Nykyajan kankaat on kyllä tosi hauskoja ja niistä saa "helposti" kivoja vaatteita. Mulla tällä viikolla taas kirppistavaroiden laputtamista. Ens maanantaina alkaa kahden viikon kirppismyynti tytön kanssa. Toivotaan, että kauppa käy. Toivon myös, että ehdin/pääsen poikkeamaan teidän pihakirppiksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse :)

      Siinä laputtamisessa onkin vähän hommaa, mutta musta se on ihan mukavaa iltapuuhaa! Toivotaan teille oikein hyvää tuottoa ja vilkasta kirppiskansaa paikalle :) Niin ihanaa kun saa ylimääräiset vaatteet ja tavarat pois nurkista!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)