keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Toukokuun ompelu ja ihmeellistä säätöä



Mulla on pitkään ollut jo visio tällaisesta kaksiosaisesta mekosta. Ja vihdoin kun sen toteutin niin jotain meni pieleen. Pahasti pieleen. 


 


Mekosta  tuli tosi ihana. Mutta. Se ei toiminut mun kroppaan, ei yhtään! Mikä surku ja parku! Hain vertaistukea Fb:n ompeluryhmästä ja sainkin tosi hyviä kommentteja ja parannusehdotuksia. Sauma oli siis minulle väärässä kohdassa. Sen olisi pitänyt olla joko reilusti ylempänä tai himpun verran alempana istuakseen tällaiselle tasapaksulle pätkälle. Mutta koska mulla ei ollut tätä lettikangasta uutta isompaa palaa, niin samalla harmituksella sitten pätkäsin mekon keskisaumasta poikki ja kavensin alaosasta itselleni minihameen.


 


Nyt se tuli heti käyttöön ja tykkään siitä ihan tosi paljon! 
❤❤❤❤

 Jos jokus paistais aurinko niin tämä päällä vois vaikka saada sääriin väriä. Näin kalman värisinä kinkut näyttää...no, siskonmakkaralta. 

Ja kuten huomaatte, ei mun hiusrintamallakaan ole tapahtunut mitään uutta, vieläkään. Tylsää. 

 


Totesin, että tämä lärpäke onkin tosi monikäyttöinen. Kun vähän hiissaa vyötärönauhaa ylemmäs, menee tämä "paidanjatkeena" farkkujen kanssa! Ihan kuin ne äitiysajan masutuubit silloin joskus, hehhee! 


 


Mutta ehkä tämä on eniten mua tälleen leggareitten kanssa. Edelleen vaan viihdyn parhaiten trikoovaatteissa...sillähän ei ole mitään tekemistä lettukestien kanssa, ei. Ehhh.


 


Visio ei nyt kohdannut realiteettien kanssa, mutta tavallaan onni onnettomuudessa ja sain tehtyä pilalle menneestä vielä käyttökelpoisen vaatteen. Jotenkin kävi mielessä, että ehkä ei kannattaisi ommella pms:n aikoihin. Menee vaan hermot (ihan kaikkeen; omaan taitamattomuuteen, alalankaan, saumuriin, huonoon valoon jne.) ja peilistä katsoo joku kamalan näköinen tyyppi. 


Sellainen tapaus tällä kertaa.
 Nyt kesäkuussa toivottavasti ehdin ompelemaan paaaaljooooon! <3 





18 kommenttia:

  1. Erittäin hyvä pelastus. Ei muuta kuin tekemään uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uutta putkeen, sillä se harmistus pieleen menneestä visiosta tokeentuu! :)

      Poista
  2. Mahtava kun sitä pystyi soveltamaan monella tavalla. Ihana toi kangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kangas on kyllä niin kaunis munkin mielestä! <3 Harmi, että onnistuin saamaan sitä vain ihan pienen palasen!

      Poista
  3. No sehän on ihana! Just noin legginssien kanssa toimii ihan huipusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä, vaikkei siitä nyt tullutkaan se mitä alkunperin ajattelin :) Mä oon niin tämmönen leggarit, pitkä toppi ja trikoopaita -tyyppi :D

      Poista
  4. <3 JOskus hyvät idaet vain ei tule ulos sen näköisinä kun itse ajatteli ;)
    Hienosti pelastit kuitenkin tilanteen! Itse rakastan minihameita, mutta nykyään jalat on niin kamalan näköiset ( alkavia suonikohuja) etten enään ilkeä niitä pitää kuin vain kotioloissa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu Satu <3 :) Minarit on kyllä mageita, en minäkään niitä oikein ilman leggareita tai sukkahousuja näillä sellareilla ilkeä käyttää... Toisaalta pitäis varmaan vaan rohkeesti liikkua just sellasissa mistä ite tykkää ajattelematta muiden katseita ja mielipiteitä :P Kivaa viikonloppua sulle myös! :)

      Poista
  5. Heippa! Olen kahlannut tässä parin viikon aikana blogisi läpi, en muista mistä kautta eksyin mutta jään takuulla seuraamaan :) pidän kirjoitustyylistäsi ja elämänasenteestasi :)

    Minulla meni aikaa "syttyä" tälle vimman lettikuosille. Nyt tykkäänkin siitä kovin, vaikka alkuun ajattelin ettei ole yhtään mun juttu :D
    Oletko tori.fi:stä katsonut tätä kangasta? Siellä välillä on myynnissä. Itse sieltä legginsit jo itselleni ostin ja toisiakin tekisi mieli. On vaan aika hintavia, toki kotimainen tuote niin mielelläni maksan.
    Aurinkoista kesää sinulle ja kiitos kivasta blogista :)
    T. Äiti kolmelle
    Ps joskus olisi kiva jos ompeluksiasi voisi ostaa blogin kautta, esim pipoja ja tuubihuiveja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kommentti, kiitos tästä! <3 Ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan meidän elämää täältä blogin kautta :)

      Mullakin kesti syttyä näihin letteihin, mutta kun ensimmäiset omat kankaat sain käsiini niin se oli menoa :D Minä tilasin just Seita.shopista itselleni mustat lettileggarit! Ne on ihanat! :)

      Mulla ei valitettavasti ole y-tunnuksia eli en tee vaatteita myyntiin saakka. Joskus sata vuotta sitten jonkun lakki -arvonnan pidin, pitäisikin toistaa se taas :) Voisin vinkata sut ihanaan blogiin, jossa myydään käsintehtyjä pipoja, huiveja ja rusettipantoja: http://nauravanappi.blogspot.fi

      Iloista viikonloppua ja hyvää kesää! :)

      Poista
    2. Hei kiitos tuosta Seita-shop vinkistä! Monesta kaupasta lettileggarit loppu. Minulla oli jo valkoiset ostoskorissa, mutta en kuitenkaan tilannut kun päätin kesäkuun alusta pitää ostolakkoa tämän kuun. Kunhan heinäkuu koittaa niin sitten tilaan. :) Mustat minulla jo on, nyt jäin arpomaan tilaisinko kuitenkin toiset mustat vaiko valkoiset. Näitä elämää suurempia probleemia ;)

      T. Äiti kolmelle

      Poista
    3. Kiva jos vinkistä oli iloa! Minä olen tilannut joskus aikaisemminkin Seita shopista, tosin silloin tilasin valkoiset Happy Lightsit enkä mitään vaatetta :P Mun pitäis myös niin pitää joku ostolakko (mutta kun se on niin vaikeaaaaaaa!). Mulla olis vielä pala valkoisia lettejä tuolla ompsussa, mutta ne odottaa visiota ja aikaa toteuttaa se :D

      Poista
  6. Tosi kiva hamonen/helmanen siitä tuli!! Sopii kaikilla tyyleillä, mun erityinen suosikki on alin kuva, kuten taisi sullakin olla. Mäkin oon leggarityyppi, joten I feel you! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lerpake ja leggarit -siinäpä asu ;) :D Mä tilasin Silverjunglen alesta itelleni niin räheet leggarit ettei koskaan! En tiedä rohkenenko laittaa niitä julkisesti jalkaan, kun ei varsinaisesti ole mun "väriä" ja juttu ollut aikaisemmin. Ne on kyllä huiput!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt uskon, että tämä tulee jopa käyttöön! Ja ehkä näitä lerpukoita pitäisi ommella lisääkin :)

      Poista
  8. Toi lettikangas on niin ihanaa ♥ Olen ihaillut niitä lettileggareita joissain blogeissa, huoh...tahtoo sellaiset. Ihania vaatteita olet taas ommellut ja minusta ne kyllä sopivat sinun kropallesi oikein hyvin. Minun silmissäni olet oikein sopusuhtainen ja kaunis nainen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Krisse <3 Sä niin osaat pelastaa aina mun päivän näillä ihanilla kommenteillasi!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)