maanantai 23. heinäkuuta 2018

Kesän raikkain juoma

Ihana kesäinen viikonloppu on taas takana. Ystäviä, hyvää ruokaa, kesäteatteri ja Aperol Spritz! Olen pitkin kesää törmännyt Instagramissa kuviin, joissa kilistellään tällä upeanvärisellä juomalla ja nyt vihdoin sain aikaiseksi testata sen itsekin. Juoma oli paitsi kaunis, niin myös miellyttävän raikas! 

Olen nähnyt muutamaa hieman toisistaan eroavaa ohjetta ja päädyin itse tähän:

Aperol Spritz

3 osaa proseccoa
2 osaa Aperolia
1 osa soodavettä/vissyä
Jäitä
Appelsiinia


 


Pinterestissä törmäsin myös tällaiseen ohjeeseen, jossa Proseccoa tulee 4 osaa, Aperolia 3 osaa ja appelsiinista mausteeksi tulee vain kuorta ja sen lisäksi limelohko. Tämäkin näyttää raikkaalta ja hyvältä! 


 


Meille Alkon myyjä suositteli tähän erittäin kuivaa Proseccoa, mutta makean ystävänä luulen, että testaan tämän seuraavalla kerralla makealla kuoharilla. Raikkaus saattaa kärsiä, mutta uskon sen maistuvan jälkiruokadrinkkinä oikein hyvin! 


 


 Oletteko te maistaneet tätä kesäistä juomaa? 




 Tämä kesä on ollut kyllä uskomattoman upea! Ihanaa kun kerrankin säätiedote näyttää kesäiseltä päivä toisensa jälkeen ja jo aamulla voi vetää shortsit jalkaan ilman, että tarvitsee pelätä paleltuvansa työmatkalle.




Ja mikä parasta: Tätä kesää on vielä jäljellä! Minulla jatkuu kesätyöpesti elokuun loppuun saakka, jolloin alkaa taas uusi opiskelulukukausi. Mutta sitä ennen ehtii puuhailla vaikka mitä kivoja kesäjuttuja vielä!


 

6 kommenttia:

  1. En ole maistellut, pitäis ehkä joskus kokeilla jotain tuollasta. Kauniilta kyllä näyttää!

    Todellakin ihanaa, kun voi aamusta iltaan hillua pikkuvaatteissa! Mun vakiovaatteet on olleet jo varmaan monta viikkoa minishortsit ja hihaton paita. En muista näin lämmintä kesää kyllä kokeneeni koskaan, tai no, ehkä joskus lapsena... =D

    Ihanaa kesän jatkoa!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kesä on ihana! Ja todella toivon, että jatkuu lämpimänä ja kuivana syksynä! Täällä myös shortsit ja varvastossut jatkuvassa käytössä, ensimmäistä kertaa olen saanut jalkoihin vähän väriä suomen kesässä :D

      Kiitos Heli ja oikein lämmintä ja kivaa kesänjatkoa sulle myös! ♥

      Poista
  2. On kyllä todella houkuttelevan näköinen drinksu.En ole tainnut koskaan maistaa Aperolia, mitä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin?! Niin kaunis hehkuva väri! Aperol on katkero, sellainen makean happama kuten Campari! Suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
  3. Aperol kuuluu sarjaan nevö hööd, mutta toisaalta minä en ole tunnettu pitkäripaisen kuluttaja muutenkaan.... sen kerran kun menen, olen niin vanha ja tapoihini pinttynyt, että suuntaan aina samaan hyllyväliin. =)

    Oma kesäjuomani on valkkari ja Sprite/7Up, kutsumaan myös nimellä Spritzer.

    Pitänee koettaa hankkia tuota Aperolia ihan vaan testimielessä. Kesäähän on vielä jäljellä!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mullekin ihan uusi tuttavuus! Joutui kävelemään Alkoon kysymään, että mitä mahtaa tulla Aperol Spriz juomaan :D Ja todellakin kesää on vielä jäljellä, joten ei kun testaamaan! ♥
      Minä en ole oppinut juomaan viinejä, ainoastaan kuohuviini uppoaa, mutta tolleen limppariin sekoitettuna vois valkkari kyllä mennä! Mun pitää ehkä testata se ;)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)