perjantai 16. toukokuuta 2014

Kalsaritehtaalta päivää!

Olikin jo aika ryhdistäytyä ja kaivaa tilkku-silppu -pussit esiin ja tehdä niille jotain järkevää. 

Eriparikalsareita on tullut kuin tehtaasta, jämäpaloista & kankaalla ja kuosilla ei niin väliä, kunhan on joustavaa! Purkasinpa yhden itselleni sopimattoman t-paitanikin näihin. Aika hauskoja näistä tuli. Ja hei! Eipä sekoitu päiväkodissa toisten lasten alkkareihin. 

Kaavana näissä on Ottobren Annica, eskarilla koossa 128 ja suuttujalla 98. 

Suuttuja, the megapissijä, yllätti tänään ja kävi itse pissalla, P-Ö-N-T-Ö-L-L-Ä! En tiennyt että se edes osaa kivuta siihen istumaan ja vieläpä pysyy siinä. Tästä eteenpäin en ylläty pissaroiskeista missään kohtaa vessaa. Olen maininnut isähenkilölle ja teinipojille, että voisivat ottaa ja opettaa suuttujan pissimään seisaaltaan, mökillä puskiin, nyt kesän aikana. Mutta nähtävästi se käy istuenkin ihan hyvin. Lisäänpä ostoslistaan korokepallin, jotta megapissijä ylettyy ruikkimaan seisaaltaankin oikeaan kohteeseen. 


Edest. Ylärivissä tytön kolmet ja alarivissä pojan seitsemät. 


Ja takaa


Näitä oli yllättävän hauska tehdä, ihmeen paljon aikaa näihin kyllä sain suttaantumaan...Pienet resorinpalatkin sai hyvin tuhottua näihin. Kuvissa nää näyttää vähän vinkuroilta, en tod alkanut silittämään, ja ne itseasiassa menikin heti lapsille kaappiin ja käyttöön.Hyvän kokoiset tuli, kaava vastaa aika kivasti kokoaan. 
 
Illalla vielä leikkelin hihattomien paitojen kappaleita kaveriksi näille. Jos vaikka äkkiä ehtisi ompelemaan ne ennen mökille lähtöä!

Hauskaa viikonloppua!

 


4 kommenttia:

 1. Täähän on hyvä idea käyttää jämäkankaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän saa hyvin hukattua kaikenlaiset kankaat :) Pikkuhousuprojektia pystyyn vaan!

   Poista
 2. Söpösiä pöksyjä! Kivasti saa varmasti pienet palatkin tuhottua :) (pitääpä panna muistiin sitä aikaa varten, kunhan poitsu ei tarvitse vaippoja ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa meilläkin suuttujalla vielä vaipat, kun kodin ulkopuolelle lähdetään :P Mutta kotona saa viilettää nyt komeissa kalsongeissa :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)