torstai 8. toukokuuta 2014

Ompeluterapiaa

Mulla oli eilen ihan mahdoton ompeluflow! Tein suuttujalle kaksi t-paitaa, shortsit, pitkät housut ja lippapipon, niin ja tytölle kolmiohuivin. Osan päivällä ja loput illalla, kun välissä ollut karkki-herkkuterapiakaan ei ottanut mustaa pilveä pois pääni päältä.

Jotenkin oli eilen ihan uskomattoman hyvät hermot, sain jopa langoitettua saumurin alasiepparin ilman pinnan palamista! Siis ohjekirjasta tulkiten, ihan ensimmäistä kertaa ikinä, ja onnistuin. Hyvä minä!

Selian ihanasta "Hiirikekkerit" -trikoosta shortsit. Kaavana Ottobren Easy Piece.


Ja t-paita, Brave Firemen


 Ja toinen "urhea palomies" Siirin ja Myyryn jämistä.
Tytölle maailman simppelein huivi, yksinkertaista trikoota, saumuroitu reunoista. Suojaa päätä, jos se kesä joskus suvaitsee tulla ja aurinko paistaa.Pitkät housut, kaavana Ultimate Casual ja lippapipo Noshin ilmaiskaavalla. Kankaana Verson puodin "Aika kortilla" -trikoo.


Lippapipossa vuori on söpöä ankkatrikoota.


 
Sellainen ompelupäivä oli täällä. Huomenna startataan taas kohti mökkiä, viedään sinne lisää puutavaraa makuuparven tekoa varten ja pari tönkkää maalia minun leikkimökkiprojektiini. Eli lisää käsillä tekemistä tiedossa loppuviikollekin. Ompelukoneella istumisesta jumiutuneet hartiat pääsevät työn touhuun ja pensselin varteen! 

3 kommenttia:

  1. Nyt uudet ihanat kesäkamppeet käyttöön ja hattarakekkerit pystyyn. Rekvisiittaa tulee arvonnan voitosta. :)

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)