keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lollipop

Tämä trikoo on ihanaa! Voi miksi en ostanut enempää kuin metrin. Sain sen viimeistä tilkkua myöten käytettyä. Tästä huokuu jotenkin fiftari -henkisyys, karkkipurkka!

Vihdoinkin sain tehtyä itselleni kietaisupuseron ja vieläpä omalla kaavalla. Pientä fiksausta tämä vielä kaipaa, selkäkappale on minulle yläosasta vähän reilu. Tässä ei myöskään ole sitä perusjuttua, eli "kietaisuaukkoa" kyljessä, vaan tämä vain kiedotaan ja solmitaan. Matkin tämän idean Me&I kietaisupaidasta, jota kutsuilla sovitin, mutten raaskinut ostaa. Itse tekemällä kun saa halvempia ja juuri niistä kankaista kuin itse haluaa.
Alunperin oli tarkoitus tehdä tästä lyhythihainen, mutta vallitsevien sääolosuhteiden pakosta tein pitkillä hihoilla. Hihoissa on siis pitkät "resorit" tästä samasta kankaasta. Kangasta oli tosiaan vain se metri, joten piti vähän säveltää, että sai sen riittämään.


(Sorry likainen peili) 

Juhannus saa tulla, räntäsateella tai ilman! 


4 kommenttia:

 1. Ihan tosi kivan mallinen ja tuo väri sopii siulle kauniisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Luulen, että näitä pitää tehdä lisää!

   Poista
 2. Tosi kaunis paita! Sopii sulle tosi hyvin. <3 Mä olen haikaillut tätä kangasta myös, mutta en tiedä uskaltaisinko edes leikata sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tilasin tämän ihan vartavasten itseäni ajatellen :P Tyttö vähän nurisi kun ei saanut tästä mitään, mutta onneksi tätä näyttäisi löytyvän vielä Pehemiältä :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)