perjantai 17. lokakuuta 2014

Perjantai
Ihanan aurinkoinen ja kuulas perjantai. 

Päätän edelleen pysyä positiivisena. 
Vaikka tähän väliin voisin kertoa tytön oksentaneen eilen illalla ja itse olen flunssassa. 


Kävin lasten kanssa pikku taudeista huolimatta pihalla haravoimassa ja hankkimassa punaiset posket. Alkaa olla aika kylmiä päiviä ja nyt tuli aika penkoa vintiltä talvisempia vaatteita käyttöön. Molemmat lapset vääntäytyivät toppahaalareihin ja kiskoivat rukkasia käsiin. Onneksi viimevuotiset vielä mahtuivat!
Flunssassa olen aina antanut itselleni luvan syödä vähän sinnepäin, lähinnä sitä mitä mieli tekee. Lohturuokaa. Paistoin meille (pakaste)piirakoita ja tyttö teki munavoita. Hyvä lounashetki, hyvä mieli. 
Takassa ja keittiön uunissa on palanut tulet useamman tunnin tänään. Vieläkään ei ole tarvinnut napsauttaa sähköpattereita päälle. Onhan nuo tulisijat tietyllä tavalla tunnelmantekijöitäkin, siksikään ei ole ollut ikävä lämpöpattereita. Uutuudenviehätystä kenties kerrostalon ja lämpöpattereiden kanssa vietettyjen vuosien jälkeen? Kenties jossain kohtaa talvea alkaa kyllästyttämään puiden kantaminen ja useiden tuntien lämmitysurakat? Toivottavasti ei!


 

Illalla muuten tulee taas huippuohjelmia telkusta (Tartu Mikkiin, jossa loistoesiintyjät tänään & aina yhtä ihana Vain Elämää!) ja aion jatkaa lohturuokalinjalla syöden suklaata sohvan nurkassa viltin alla. 
Miten teidän perjantai on sujunut? 
 
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään olot onkin jo paljon paremmat ja päästiin puuhailemaan kaikenlaista :) Ehkä, ehkä, meidän ensi viikon syyslomasta tuleekin ihan mukava!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)