tiistai 17. maaliskuuta 2015

Yläkerta

En olekaan liiemmin vilautellut täällä tuota meidän remontoimatonta yläkertaa. Jokatapauksessa räpsin tänään muutaman kuvan sieltä pikapikaa ja ajattelin, että jaan ne nyt pikapostauksena tännekin.

Yläkerta on tunnelmaltaan tuollainen unelias ja nukkumiskäytössähän se meillä onkin ihan tyystin. Joskus harvoin lapset siellä leikkivät, mutta useimmiten Suuttuja kulkee portaissa lelukassit käsissään ja kantaa edestakaisin kaikkia lelujaan.Tila on pikkuruinen ja meillä on neliöihin nähden siellä aivan liikaa tavaraa, mutta minkäs teet. Toivottavasti kesällä alkavan remontin myötä saadaan tänne niitä kaivattuja neliöitä.
Yläkerran huoneet ovat avoimet, vain tuo muuri erottaa lasten huoneen meidän makuuhuoneesta.

'

Silloin reilu puoli vuotta sitten, kun muutettiin tänne, ei yläkerrassa ollut mitään lämmitystä. Heti alkuunsa siis ostettiin sinne ihanan lämmön tuova Porinmatti, eikä olla kaduttu! Se antaa yhdellä illalla poltetulla pesällisellä todella miellyttävän lämmön koko yöksi. Ja kovilla pakkasilla, kun poltetaan alhaalla leivinuunissa tulia, niin koko tuo iso muuri hohkaa lämpöä. Vanhan talon iloja!


Remontissa siis kaadetaan molemmat sivuseinät ja eristetään kylmät vintit. Myös lattia- ja kattopinnat tulevat vaihtumaan uusiin materiaaleihin.

Mutta sitä ennen pitää saada pohjakerroksen remontti täysin valmiiksi ja pihaprojektikin alkuun. Hyvä tästä tulee vielä joku kaunis päivä. Ei suurilla rahoilla, vaan päättäväisyydellä ja sinnikkyydellä!

10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää :)
  Meillekin hommasin tuollaisen ison valkoisen rottinkikorin kannella leluille. Täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Sitä on itse niin kriittinen aina ja tuijottaa vain epäkohtia :D
   Noi lelukorit on olleet yllättävän toimivat, vaikka pelkäsin, että ne "räjähtää" tuon kolmeveen käsittelyssä heti!

   Poista
 2. Hyvältä siellä näyttää jo nyt ennen remonttia. Pintarempalla tietenkin saa uutta ilmettä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse :) Joo kyllä seinät ja lattiat tekee ihmeitä yleisilmeelle! Eniten kuitenkin odotan sitä lisätilaa tuonne ahtauteen.

   Poista
 3. Juu, yhdyn edellisiin, hyvältä näyttää jo nyt :) ja voi vitsit, mie olen haaveillut että löytäisin meidän pojille tuollaisen vanhan paripulpetin... En ole aktiivisesti etsinyt mutta haaveillut vain että joskus osuisi kohdalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just viikonloppuna kattelin täältä blogista, että mitä on vuosi sitten tähän aikaan touhuttu ja yllätyin, että tuo pulpetti on tullut meille vasta vuosi sitten :O Kuvittelin sen olleen meillä paaaljon pidempään :D
   Pidän silmät auki ja huikkaan jos näen jossain myynnissä tuollaisen!

   Poista
 4. Todi kodikasta ja tunnelmallista teillä on nytkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Kardemumma :) Tunnelma on kyllä jotenkin hassu tuolla ylhäällä, valon suunta kai tekee sen? Tai sitten siellä kummittelee kun on tollanen aavemainen kaikissa kuvissa :D Iiik!

   Poista
 5. Ihana teidän talo on jo nyt. Kun on silmää sisustukselle ni ei se muuta tarvitse:). Kesällä ajattelin tulla telttailemaan heidän pihalle jos sopii;) voitaisiin vähän päivittää kuulumisia. Ja olisi kyllä kiva nähdä jo nyt päiväseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia <3 Ja tulkaahan ihmeessä, kyllä tuonne takkahuoneeseen saa siskonpedit laitettua, että pääsette yöpymään ihan sisätiloissa :D Oon tulossa Lapsi-messuille lauantaina, ootko itse menossa, jos vaikka pikatörmäyksen suorittaisi? :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)