sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Syyspertsaa

Tällä viikolla valmistui kauan odotettua PerusPerttiä päiväkotiarkeen nuorimmaiselle. Seuraavaksi pitäisi joko tehtailla tai ostaa sille housuja. Katselin sen eilisiä lempparihousuja ja melkein pyörryin. Ne on olleet viimeeksi jalassa alkukesästä ja nyt kun näin ne sen päällä niin öööööö.... söpösti puristaa pohkeita noi lahkeensuiden kumpparit! Apua! Ei ihme, että tyypillä on öisiä kasvukipuja kun vauhti on tällainen.

Nyt kun syksy alkaa kolkutella, niin kaipaisin ihanan pehmeitä ja lämpimiä joustofroteita ja veloureita, mutten löydä mieleisillä kuoseilla mistään. Saa vinkata jos tiedät jossain sellaisia myytävän. Tuntuu, että digitrikoita ja joustocollegeja pukkaa joka kaupasta, muttei näitä vanhoja lemppareita ollenkaan. 


Ostin Verson puodista tätä tuutti-trikoota vaaleanpunaisena ja turkoosina ja saatoin vähän yllättyä, kun Suuttuja halusi nimenomaan tätä vaaleanpunaista omaan paitaansa. Mutta miksikäs ei? Onhan tämä tosi söpö ja raitoihin yhdistettynä sellainen vähän reippaampi.



Ja joo, tuutit on pop. Tätä keltaista tuuttia tilasin siis vuosi sitten ja olen siitä ommellut jo pipoa ja farkuntaskua, mutta nyt vihdoin myös puseron. Lasketut hihat toimii niin hyvin tälle meidän pojalle, että taidan jatkossa tehdä pelkästään tällä kaavalla sille.



Pohojalaaset ja karhu -trikoo kolahti ihan täysillä! Pohjaväri on hurjan kiva vähän petrooliin vivahtava sininen ja toi kuosi!!! Niin huippu!
Työkoneet digitrikoo oli pojan oma toive ja sen kanssa tyyliin kuljettiin äidin perässä ja pyydettiin paitaa. 




Tässä siis myös noi lasketut hihat. 


 

Tämmöisiä tällä kertaa. 
Meillä on ollut melko hektinen viikko, kiitos syyskuisen juhlakuukauden, mutta eiköhän se tästä taas. Juhlapostauksia siis tulossa jahka kerkiän niitä rustailla!

Nyt pyykinpesuun ja pakkaamaan huomiseksi varusteita, minä nimittäin lähden pariksi päiväksi liikkumaan ja opiskelemaan Pajulahden liikuntakeskukseen opintojen puolesta. Niin jännää! Ja vähän outoakin olla kaksi kokonaista päivää ja yksi yö ilman miestä ja lapsia. Saattaa whatsappi tuutata kuumana, kun kyselen ja varmistelen miten mies muistaa hakea lapsen hoidosta ja pärjää niiden kanssa, hehhee. Minä meinaan parhaani mukaan ottaa tämän lomailun kannalta; syödä hyvin valmiista pöydästä vailla tiskejä, pyykkiä ja ruuanlaittoa. Mukavaa vaihtelua arkeen!







6 kommenttia:

  1. Hauskaa Pajulahden reissua! :)
    Mä havahduin myös tohon housuongelmaan. Keväällä liian pitkät ja lahkeista kurtulle jääneet leggarit oli nyt sillä hilkulla, ettei oo jo liian lyhyet. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulee varmaan ihan mukavat kaksi päivää :) Ja joo, miten noi lapset kasvaakin kesällä kuin rikkaruohot konsanaan! :O

      Poista
  2. Pertsa on aina paras! Mukavaa ja liikunnallista reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis joskus kokeilla ehkä jotain vähän haastavampaakin, mutta käytännössä ne pertsat vaan on eniten käytössä. Ja kiitos, mulle tulee melkein hiki jo pelkästä ajatuksesta :P Mutta hyvä, että koulu potkii sohvaperunan ylös kuopastaan! ;)

      Poista
  3. Mukavia Pajulahden päiviä sinulle! Nauti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Krisse <3 Mä pyrin ottamaan kaiken ilon irti seuraavista kahdesta päivästä :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)